Citronu rīsi ar kokospienu un kaltētām dzērvenēm Pagatavošana: 1. Rīsus pārlej ar ūdeni, pievieno pavisam nedaudz sāls un strauji uzvāra. Turpina sautēt uz mazas liesmas, periodiski apmaisot, apmēram 15 minūtes. 6. marts, 2013, 16:00
Vaniļas panna cotta Pagatavošana: 1. Želatīnu bļodiņā aplej ar 100 ml auksta ūdens un atstāj uzbriest vismaz 15 minūtes. 1. marts, 2013, 17:33
Nīderlandes futbola kluba Ajax līdzjutēji sarīko nekārtības Rīgas centrā un, iespējams, apskādē Brīvības pieminekli Papildināts 22:00
INTERLUX Travel Latvijas filiāle 10. jubilejā atklāj ceļojumus uz Kanādu – plānoti vēl vairāki jauni maršruti
Preiļu robotikas čempionātā par kausiem un balvām cīnīsies skolēnu veidotie roboti no Latvijas, Lietuvas un Polijas