Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ziņas

KM parlamentārais sekretārs: Ogres dome neiejaucās Ogres muzeja darbībā

Kultūras ministrija (KM) nesaredz, ka Ogres novada dome būtu iejaukusies Ogres muzeja lietās, kā arī šajā situācijā nav saredzami nekādi likuma pārkāpumi, Latvijas Televīzijas raidījumā Šodienas jautājums pauda KM parlamentārais sekretārs, Ogres mēra Egila Helmaņa partijas biedrs Ritvars Jansons (NA).

Šovakar Rīgas cirkā izskanēs labdarības koncerts Veltījums Ukrainai

Šodien, 24. februārī, norisināsies fonda Uzņēmēji mieram organizētais labdarības koncerts Veltījums Ukrainai, iezīmējot tieši vienu gadu Ukrainas cīņai ar agresorvalsti Krieviju. Labdarības koncerta ietvaros tiek īstenota ziedojumu kampaņa Bez tevis nav uzvaras, lai nodrošinātu 500 000 eiro lielu ziedojumu Ukrainas aizsardzības spēku stiprināšanai.

Ar plašu pasākumu programmu Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs šogad svin 250. jubileju

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina uz 250. jubilejas gada atklāšanas svētkiem 22., 25. un 26. februārī. Sestdien un svētdien – 25. un 26. februārī – muzejs būs atvērts no 10.00 līdz 20.00, piedāvājot apmeklētājiem nebijušu gaismu spēli ekspozīciju zālēs, ekskursijas, ekspresizstādi, aktivitātes un pārsteigumus svētku noskaņā, informēja muzeja pārstāvji.