Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

7 oriģinālas korporatīvās dāvanas Ziemassvētkos

Uzturēt labas biznesa attiecības ar saviem sadarbības partneriem un klientiem ir ļoti nozīmīgi. Kādas korporatīvās dāvanas Ziemassvētkos izvēlēties šogad? Noskaidro šajā padomu rakstā!

Labākā dāvana – jūsu produkts

Biznesa dāvanas Ziemassvētkos nav tālu jāmeklē, jo sadarbības partneriem varat pasniegt savus produktus. Arī tad, ja esat pakalpojumu sniedzēji, sadarbības partneri novērtēs īpašas atlaides, bonusus vai pasākumus, piemēram:

  • jūsu rīkota konference vai izglītojoša lekcija, uz kuru aicināt konkrētu skaitu pārstāvju no katra sadarbības uzņēmuma;
  • ja darbojaties izklaides biznesā, piemēram, peintbolā vai boulingā, varat noorganizēt sadarbības partneru turnīru, kurā labākā komanda saņem balvu;
  • iegādājoties vienu preci, otru saņem bez maksas u.c.

Šis ir lielisks veids, kā veicināt lojalitāti un nodibināt ciešākas biznesa attiecības.

Pašu ceptas piparkūkas

Protams, ikviens būs priecīgs par kādu Ziemassvētku našķi, kas tiks ne tikai bosam, bet visam kolektīvam. Glīti noformētā groziņā dāviniet saceptas piparkūkas no pašu gatavotas mīklas! Te gan vairāk darbs biroja dāmām – gan vienu reizi veikt izmēģinājuma mīklas pagatavošanu, gan pēc tam arī cepšanu.

Ledenes ar uzņēmuma logo

Saldākiem svētkiem var izvēlēties cukura ledenes uz kociņa, kurās iestrādāts jūsu uzņēmuma nosaukums vai logo. Papildus garšai ledenes var būt ar dažādu ogu vai augļu aromātu. Glīti iesaiņotas caurspīdīgā papīrā ar košu lentu, tās var pasniegt katram darbiniekam.

Gardās konfektes “Gotiņa”

Ja nav zināms darbinieku skaits, labāk izvēlēties konfektes “Gotiņa”, kuru papīrītis apdrukāts ar jūsu uzņēmuma logo. Papīrīša iekšpusē var būt kāds Ziemassvētku novēlējums.

Šādas saldās korporatīvās dāvanas iepriecinās visus uzņēmuma darbiniekus un būs gards našķis pie rīta kafijas.

Video apsveikums

Interesantas korporatīvās dāvanas nenozīmē tikai saldumu grozs vai taustāmas lietas birojam. Izveidojiet sirsnīgu un mīļu video apsveikumu, turklāt tas būs patīkams saliedēšanās pasākums arī starp jums, kolēģiem. Lai video būtu pavisam personalizēts, katram sadarbības partnerim izveidojiet individuālu uzrunu, pieminot uzņēmuma nosaukumu!

Muzikāls pārsteigums

Mēdz teikt, ka tās labākās dāvanas Ziemassvētkos ir tās, kas rada patīkamas emocijas un neaizmirstamas atmiņas. Noorganizējiet muzikālu pārsteigumu, nolīgstot mūziķi, kurš negaidīti apciemos jūsu sadarbības partnerus, nodziedot vienu vai divas Ziemassvētku dziesmas. Viss ofiss būs patīkami pārsteigts un svētku atmosfēra garantēta.

Pašu lietas sveces

Sirds siltumu un labas domas saviem sadarbības partneriem un klientiem varat nodot caur pašu lietām svecēm, sarīkojot sev radošo darbnīcu. Vasks, degļi un dažādi sveču aromāti nopērkami rokdarbu veikalos. Skaistumam var izmantot:

  • kanēļa standziņas;
  • krustnagliņas;
  • kaltētas apelsīnu ripiņas;
  • smalkus gliterus u.tml.

Veikalos var iegādāties arī speciālas formiņas, taču esiet radoši un izmantojiet to, kas pieejams pašiem, piemēram, kēksiņu pannu, burciņas u.c.

Ziemas dzēriens ar oriģinālu etiķeti

Ziemassvētki visiem asociējas ar karstvīnu vai smaržīgu bezalkoholisko ziemas dzērienu. Tos iegādājoties jau gatavus, ar pašu darinātām etiķetēm piešķirsiet pavisam citu nozīmi. Uz katras etiķetes uzrakstiet uzņēmuma nosaukumu un, piemēram:

  • Ziemassvētku novēlējumu;
  • ticējumus;
  • padomus, kā sagatavoties svētkiem;
  • Ziemassvētku dziesmu TOP 10;
  • “Priecīgus Ziemassvētkus” dažādās valodās;
  • pašu izdomātu Ziemassvētku dzejolīti.

Ap pudeles kakliņu var apsiet skaistu lentīti, egļu zaru un kanēļa standziņu. Vienkāršs veids, kā dāvanu padarīt īpašāku!

Pārvērtiet dāvanu gatavošanas laiku par radošiem un saliedējošiem mirkļiem visam kolektīvam! Ondo.lv, kura piedāvājumā ir aizdevumi, novēl jums priecīgus Ziemassvētkus un skaistiem mirkļiem piepildītu Jauno gadu!


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti