Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Plūkt tējas - mūsdienīgs rituāls labsajūtai

Plūkt savvaļas bioloģiskajās pļavās Madonas novadā atrodami vairāk kā 200 ārstniecības augi. Plūkt tic, ka katrā no tiem slēpjas īsts skaistums un dabas spēks, un priecāsies ar daļu no tiem iepazīstināt. Šajā rakstā vairāk par to, kāpēc Plūkt tēja varētu kļūt par Tavu ikdienas iecienītāko rituālu.

Inovācija

Zīmola sortiments ir plašs, sākot ar saldu meža aveņu tēju līdz aromātiskajai piparmētrai, radot baudāmus rituālus ziemas ieskautiem vakariem. Zīmola Plūkt sortimentā ir 11 veidu beramās tējas – Topinambūru ziedu tēja, Piparmētru tēja, Raudeņu tēja, Gaiļbiksīšu tēja, Meža zemeņu lapu tēja, Liepziedu tēja, Meža aveņu tēja, Sarkanā āboliņa tēja, Raspodiņu tēja, Ugunspuķes tēja, Pelašķu tēja. Zīmola jaunākā kolekcija Nordic ir inovācija, prezentējot veselīgas alternatīvas ierastajiem melnās un zaļās tējas produktiem , kuras pagatavotas no Latvijā iegūtiem savvaļas augiem. Kā pamats tiek izmantota ugunspuķe, kas zināma, kā uzmundrinošs un tonizējošs ziemeļvalstu savvaļas augs. Nordic produkti tiek pasniegti ērti lietojamos premium tējas mērcējamos maisiņos, kuri ražoti no kukurūzas cietes, ļaujot tiem sadalīties vien 30 dienu laikā. Tie ir 100 % dabīgi un garšas neitrāli. 98 % tējas tases (Pasaules tējas foruma dati), kuras tiek patērētās pasaulē ik dienu, ir radītas, izmantojot konvencionālos un veikalos plaši pieejamos neilona maisiņus. Šie maisiņi nesadalās dabā un atstāj būtisku piesārņojumu vidē. Plūkt risina šo problēmu, piedāvājot premium maisiņus, kuri ir veselīgi gan lietotājam, gan saudzē dabu. Nesmalcinātai tējai piramīdas formas maisiņā ir vairāk vietas, lai lapiņas atvērtos. Lai varētu tēju pakot kukurūzas cietes maisiņos, uzņēmums iegādājies atbilstošas iekārtas. Plūkt ievieš inovācijas, kuras atbalsta arī zerowaste jeb bezatkritumu dzīvesveida piekritēji, kā arī dabas un veselīga dzīvesveida aktīvisti. Plūkt inovācijas un ilgtspējīgā pieeja novērtētas arī EIT Food Innovation Prize nacionālajā finālā.

Ilgtspējīga ražošana

Plūkt ir sociāli atbildīgs uzņēmums. Jau kopš uzņēmuma pirmsākumiem tiek izvēlēti dabai draudzīgi ražošanas risinājumi un pārstrādājami iepakojuma materiāli. Plūkt tējas tiek iegūtas bioloģiski sertificētās savvaļas teritorijās Madonas novadā. Savvaļā iegūtie augi ir garšas un iedarbības ziņā koncentrētāki nekā kultivētie, piešķirot tiem būtisku pievienoto vērtību. Plūkt augi tiek žāvēti, izmantojot saules un vēja enerģiju, tādā veidā nodrošinot to dabīgi košo krāsu saglabāšanos. Turklāt augi tiek pasniegti pilnu lapu un ziedkopu jeb bieza griezuma frakcijā, neradot nogulsnes Tavā tējas tasē un saglabājot augu unikālās īpašības. Pasaules tējas forumā, kurā Plūkt komanda piedalījās, tika noskaidrots, ka šobrīd tējas tirgus pasaulē aug un ka tuvāko piecu gadu laikā tējas patēriņš pārsniegs kafijas patēriņu. Tēja, kura ražota ilgtspējīgi un sociāli atbildīga, ir nākotnes veselības produkts.

Veselības rituāls

Plūkt sortimentā ir gan mono tējas (satur viena veida augu), gan tēju maisījumi. Ziemeļu augi ir tik dažādi un pārstāv atšķirīgas garšu buķetes. Izcilu, garšas niansēm bagātu un ilgstoši baudāmu tējas maisījumi radīšanai nepieciešamas zināšanas par augu iedarbību, saderību un pagatavošanu. Plūkt komanda ir zinoša par augu specifikācijām un ir guvusi pieredzi tējas meistarklasēs un forumos Ķīnā, turklāt sadarbojas ar Āzijas tējas meistariem, lai bagātinātu Tavu tējas rituāla pieredzi. Plūkt tējas, tostarp maisījumi Blossom (Ziemeļu pļavu košāko ziedu maisījums) un White Night (aromātisks zaļo augu daļu maisījums), paredzētas lietošanai ikdienā. Tēja ir baudāms rituāls profilaksei, mieram un Tavai labsajūtai.

Dizains

Īstu augu herbārijs ir Plūkt dizaina pamatā. Lai izprastu, cik izsmalcināti un eleganti ir Latvijā atrodamie savvaļas augi, esam radījuši savvaļas augu herbāriju. Aicinām Tevi veidot savu kolekciju – izzināt, vērot un novērtēt katra auga dabīgo skaistumu. Plūkt tējas ir Latvijas dabas vizītkarte – tās iekļauj ainavu foto, sajūtu tekstus un prezentē Ziemeļu tīro, bagātīgo un izsmalcināto dabu. Tev ir iespēja izbaudīt Pelašķu tējas izsmalcināto rūgtumu, sajust Raspodiņu tējā uzkrātos vasaras saulgriežu rasas pilienus un izbaudīt Topinambūru ziedu tējas zeltaino rudens krāsu terapiju. Tieši dizaina elementu savstarpējās saskaņas dēļ Plūkt ir Gada preču zīme Latvijā 2018 laureātu vidū. Savukārt Nordic kolekcijas tējas kārbas ir īsts dizaina objekts, atainojot autentisku dabas klātbūtni, mūsu Ziemeļu raksturu un zelta elementus. Katra Plūkt tēja ir kā dabas svētki – svinēsim tos kopā!

Dāvana

Zīmola premium tējas atzinīgi novērtētas arī dāvanu segmentā gan privātpersonu, gan organizāciju un premium segmenta uzņēmumu vidū. Dāvājiet klientiem un uzticamākajiem partneriem mierpilnu, ekskluzīvu un autentisku rituālu! Izvēlieties dāvanu, kura ziedēs visu gadu – Blossom un White Night tējas maisījumus. Savukārt Nordic tējas ir veselīgas alternatīvas zaļo un melno tēju cienītājiem – tās nesatur kafeīnu un tanīnu. Korporatīvajiem partneriem sniedzam personalizētas pasūtījuma iespējas un apjoma piedāvājumus. Plūkt rada arī dāvanu komplektus ar produktiem, kuri padara tējas rituālu vēl baudāmāku.

Plūkt priecē tējas baudītājus Igaunijā, Lietuvā, Slovākijā, Lielbritānijā, Čehijā, Singapūrā un Austrālijā. Vēlamies sniegt bagātīgu Ziemeļu tēju garšas pieredzi tējas cienītājiem visā pasaulē. Sadarbojamies ar izplatītājiem un konceptveikaliem, lai kopā sniegtu vēstījumu par kvalitatīvu mirkļu veidošanu, ilgtspējīgu produktu lietošanu un veselīgu, taču stilīgu dzīvesveidu.

Plūkt produkciju iespējams iegādāties internetveikalā www.plukttea.com, kā arī tirdzniecības vietās Latvijā.

Korporatīvajiem pasūtījumiem un saziņai – [email protected], kā arī zvanot uz tālr. nr. +371 26459897

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti