Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +19 °C
Apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

POCO ieņem vietu tirgū ar jaunākās paaudzes F-sēriju

Izbaudi jaudu ar jaunāko POCO F6 Pro un ļaujies ātrumam ar POCO F6. Koncentrējoties uz stilīgām tehnoloģijām, POCO iepazīstina arī ar savu pirmo Pad.

 

Rīga, Latvija, 2024. gada 12. jūnijs POCO, populārs tehnoloģiju zīmols, ko iecienījuši jaunie tehnoloģiju entuziasti, apņēmies mainīt mobilo tālruņu flagmaņu tirgus segmentu, piedāvājot savu jauno POCO F6 sēriju ar iespaidīgiem snieguma un pieredzes uzlabojumiem, lai apmierinātu videospēļu spēlētājus, fotografēšanas entuziastus un tehnoloģiju mīļotājus.

Ar jauno Snapdragon® 8 Gen 2 mikroshēmojumu sniedzot augstāku jaudu, POCO F6 Pro ir nenoliedzams flagmanis. Tam ir 6,67 collu dzidrais WQHD+ 120Hz Flow AMOLED displejs ar īpaši plānu rāmi, piedāvājot lietotājam pilnvērtīgu vizuālo pieredzi. POCO F6 ir snieguma flagmanis, ko raksturo ātrums. Tam ir tik ļoti gaidītais Snapdragon® 8s Gen 3 ar WildBoost Optimization 3.0 un LiquidCool Technology 4.0, kas radīti, lai sniegtu videospēļu spēlētājiem labāko spēļu pieredzi.

POCO ir vairāk nekā tikai viedtālruņu zīmols. Koncentrējoties uz satriecošām tehnoloģijām, zīmols prezentējis arī savu pirmo planšetdatoru, kas piemērots izklaidei. Ar 12.1 collu 120Hz 2.5K lielo displeju un viegli pārvietojamo dizainu POCO Pad dara visu, lai būtu piemērots gan darbam, gan izklaidei.

ELKO Group privātais arhīvs

 

POCO F6 Pro: hiperjauda ar flagmaņa vizuālo un snieguma garantiju

Jaunais POCO F6 Pro ir nenoliedzams flagmanis, kas ir līdzvērtīgs augstās klases snieguma tālruņiem. Tam ir WQHD+ 120Hz Flow AMOLED displejs ar 2K izšķirtspēju, 4000 nitu maksimālais spilgtums, 3840Hz PWM aptumšošana1, un TÜV Rheinland sertifikācija, saudzējot redzi. Uzlabotais displeja dzidrums ļauj apskatīt asus attēlus, pietuvinot pat smalkākās detaļas, vienlaikus sniedzot iespējami iespaidīgāko skatīšanās pieredzi.

Aprīkots ar Snapdragon® 8 Gen 2, POCO F6 Pro ir Xiaomi HyperOS operētājsistēma ar ievērojamu atmiņu un glabātuvi, piedāvājot augstvērtīgu sniegumu un savienojamību ar uzlabotu enerģijas efektivitāti.

POCO F6 Pro lepojas ar labāko kameras sensoru sistēmu POCO piedāvājumā, gādājot par skaidrām detaļām pat sarežģītākajos apstākļos. Jaunajai Dual Native ISO Fusion tehnoloģijai ir augsta un zema pastiprinājuma kanāls ar maksimālo ekspozīcijas starpību līdz 16 reizēm. Lietotājs var fotografēt ainas ar lielu gaišo un tumšo kontrastu, lai radītu perfekti radošu attēlu.

Iemūžini ideālo mirkli ar Burst Mode 2.0 radošuma iespējām. Ar POCO Imaging Engine algoritmu ir uzlabots ielādēšanas un aprēķina ātrums, kas ļauj iemūžināt skaistos mirkļus ātri un skaidri. Jaunais Ultra Night Algorithm ļauj skatīties naktī, uzņemot dzidrus un košus attēlus ar precīzāku krāsu atveidojumu, pateicoties MI daudzrāmju sapludināšanai. Šī stilīgā funkcija ļauj rotaļāties ar fotografēšanu naktī.

Pieejams melnā vai baltā krāsā ar taustei patīkamu stiklu ar izliektām malām, POCO F6 Pro darbojas ar 5000mAh bateriju, kas izturēs visu dienu. Kad to nepieciešams uzlādēt, viedais 120W HyperCharge uzlādē tālruni līdz 100% vien 19 minūtēs2.

 

ELKO Group privātais arhīvs

POCO F6: izceļas ar ātrumu, darbojas ar vadošo Snapdragon® 8s Gen 3

POCO F6 piedāvā vēl nebijušu mobilo spēļu pieredzi, ko darbina tik ļoti gaidītais Snapdragon® procesors. Uzsvaru liekot uz CPU un MI iespējām, X4 galvenais kodols, kas atbalsta centrālo procesoru, nodrošina augstākā līmeņa veiktspēju. Ar AnTuTu vērtējumu virs 1,53 miljoniem3, POCO F6 viegli pārspēj vairumu viedtālruņu savā segmentā, izceļoties ar vienmērīgu, visaptverošu veiktspēju.

Izbaudiet pilnvērtīgāko spēļu pieredzi ar POCO WildBoost Optimization 3.0. Jaunākās paaudzes WildBoost paceļ programmatūras regulēšanu jaunos līmeņos, izmantojot iekšējo algoritmu, kas pat ļoti populārajai Genshin Impact spēlei atbalsta 1,5 K izšķirtspēju, tādējādi nodrošinot tik augstu vizuālo pieredzi kā vēl nekad. Snapdragon® 8 Gen 3 MI gādā par uzlabotu jaudas efektivitāti un zemāku temperatūru spēlēšanas laikā. Lai nodrošinātu vēl ilgāku spēlēšanas pieredzi, jaunākajai LiquidCool tehnoloģijai ir IceLoop sistēma, kas uzlabo tvaiku-šķidruma cirkulāciju, lai samazinātu siltumu un ievērojami uzlabotu tā izkliedi.

POCO F6 arī iepazīstina ar pirmo CrystalRes displeju POCO F sērijā. Īpaši skaidrais 6,67 collu Flow AMOLED DotDisplay piedāvā 120 Hz atsvaidzes intensitāti, 2400 nitu maksimālo spilgtumu un 68 miljardus krāsu, nodrošinot košu pieredzi un satriecošu 1,5 K augstas izšķirtspējas kvalitāti. Īpaši plānais rāmis, ekrāna un korpusa attiecība 94,27% rada patiesi iespaidīgu pieredzi video straumēšanai, spēlēm vai lasīšanai tiešsaistē. TÜV Rheinland redzes saudzēšanas, miega režīmam draudzīgie un nemirgošanas sertifikāti nodrošina drošu, ērtu un ilgu skatīšanās periodu.

Kā alternatīva spēlēm un tad, kad vēlaties uzņemt satriecošus fotoattēlus, POCO F6 ir aprīkots ar 50 MP trīskāršu kameru ar IMX882 īpaši platu sensoru ar lielu F/1,59 apertūru, kas ļauj iegūt vairāk gaismas, lai radītu augstas kvalitātes attēlus dienasgaismā un īpaši naktī. POCO F6 tagad pieejams ar OIS un EIS, kas nu jau kļuvis par F sērijas standartu. Citas flagmaņa fotografēšanas funkcijas ietver 4K video ar 60 kadriem sekundē, kas nodrošina kinematogrāfiska stila īpaši skaidru video ar lielu kadru ātrumu. Ar jaudīgo mikroshēmojumu Motion Tracking Focus 2.0 var izsekot cilvēku, dzīvnieku un kukaiņu kustībai, iepatīkoties pat prasīgākajam dabas fotogrāfam.

Pieejams trīs krāsu variantos: melnā, zaļā vai jaunajā titāna krāsā, POCO F6 ir īpaši spēcīgs ar 5000mAh bateriju. 90W turbo lādēšana sasniedz 100% uzlādi aptuveni 30 minūtēs, lai jūs vienmēr varētu būt kustībā 4, 5.

“Tehnoloģijām attīstoties zibens ātrumā, tirgus tagad pieprasa augstu viedtālruņu sniegumu, kas pieejams par atbilstošu cenu. POCO F6 Pro lepojas ar flagmaņa veiktspēju un sniegto pieredzi, piedāvājot visaugstāko vērtību savā cenas klasē. POCO F6 apvieno jaunāko aparatūru un programmatūru, lai nodrošinātu vislabāko spēļu pieredzi. F6 sērijā mēs uzlabojām visu, kas padara viedtālruni par vadošo savā klasē, un cenšamies noteikt jaunu standartu visā nozarē,” skaidro Anguss Ng, POCO Global produktu mārketinga nodaļas vadītājs.

Iepazīstinām ar POCO pirmo Pad – izklaide augstā līmenī

POCO pirmais planšetdators piedāvā satriecošu izklaidi, vienlaikus uzlabojot arī jūsu darba dienu. POCO Pad ir gluds, skaidrs 12,1 collas, 120 Hz, 2,5 K izšķirtspējas ekrāns, kas ir viena no retākajām kombinācijām planšetdatoru segmentā. Ar 16:10 malu attiecību varat baudīt izklaidi platekrāna formātā ar pilnībā ieskaujošu vizuālo pieredzi, kas ir ideāli piemērota, lai skatītos video, spēlētu spēles, lasītu dokumentus vai rediģētu tos. TÜV Rheinland sertifikācija trīskāršai acu aizsardzībai nodrošina ilgākus skatīšanās periodus, kas nenoslogo redzi. Lielisko displeja kvalitāti papildina četri skaļruņi, ko atbalsta Dolby Atmos®, lai varētu baudīt izcilu skaņu.

POCO Pad ir izstrādāts ar Snapdragon® 7s Gen 2 procesoru, ko uzlabo Xiaomi HyperOS operētājsistēma, lai nodrošinātu vienmērīgu veiktspēju, kas palielina produktivitāti un radošumu. Galvenais akcents ir Pad savstarpējās savienojamības funkcija, kurā ir Home Screen+, vairāku ierīču sadarbība un Xiaomi Smart Hub, kas piedāvā izcili produktīvu ierīci. Izmantojot to pašu POCO / Xiaomi kontu un iespējotu Bluetooth un Wi-Fi, Home Screen+ nodrošina ērtu satura koplietošanu starp mobilo tālruni un Pad planšetdatoru, kad tie atrodas tuvumā. Vairāku ierīču sadarbība nodrošina netraucētu kopēšanu un ielīmēšanu dažādās ierīcēs. Aktivizējiet Xiaomi Smart Hub un vienlaikus pārvaldiet un kontrolējiet līdz pat septiņām ierīcēm, tostarp plašo Xiaomi AIoT produktu klāstu.

POCO Pad ir viegli pārnēsājams kompanjons ar plānu metāla rāmi pelēkā vai zilā krāsā. Jaudīgā 10000mAh(typ) baterija atbalsta 33W ātro lādēšanu, lai būtu sabiedrotais gan darbā, gan spēlēs6, 7. Vienlaikus gādājot par izklaidi, POCO Pad ļauj izmantot arī papildu aksesuārus, lai uzlabotu jūsu darba produktivitāti. POCO Pad Keyboard piedāvā datora līmeņa rakstīšanas pieredzi, savukārt POCO Smart Pen ir izcili ērts rakstīšanas piederums. Pildspalvas daudzfunkcionālā ekrānuzņēmuma un rakstīšanas poga ir praktisks veids, kā uzņemt un rediģēt ekrānuzņēmumus, kā arī izmantotu lietotni Mi Canvas, lai rakstītu un gleznotu.

Produktu pieejamība

POCO F6 Pro būs pieejams divās krāsās: melnā un baltā. Tam būs trīs varianti: 12GB+256GB, 12GB+512GB un 16GB +1TB.

POCO F6 ir pieejams trīs satriecošās krāsās: melnā, zaļā un titāna.

Tas būs pieejams divos variantos 8GB + 256GB un 12GB + 512GB.

POCO Pad ir pieejams divās lieliskās krāsās: pelēkā un zilā.

Pieejams variantos: 8GB + 256GB.

*Cena un pieejamība atkarīga no tirgus un pārdošanas kanāliem. Apmeklējiet POCO, lai uzzinātu par produktu pieejamību un iegūtu detalizētu reģionālās pārdošanas informāciju.

 

Informācijai

DC aptumšošana piemērota augstam spilgtumam, PWM aptumšošana – zemam spilgtumam. Ekrāns atbalsta maksimālo augstas frekvences PWM aptumšošanu līdz 3840 Hz, kas sāk darboties, kad ekrāna spilgtums ir zem 24 nitiem. Lūdzu, balstieties uz reālo pieredzi.
19 minūtēs uzlādēt līdz 100% ir lādēšanas dati, izmantojot 120W lādētāju, manuāli ieslēdzot funkciju “Palielināt lādēšanas ātrumu”, atstājot displeju izslēgtu. Dati iegūti POCO iekšējās laboratorijās, kur testa telpās vidējā temperatūra ir vidēji 25℃. Reālie testa rezultāti var atšķirties atkarībā no testēšanas vides. Lūdzu, balstieties uz reālo pieredzi.
Dati testēti iekšējās laboratorijās. Rezultāti var atšķirties.
Dati testēti iekšējās laboratorijās. Rezultāti var atšķirties.
90 W lādēšana nozīmē, ka adaptera izejošā jauda ir 90 W. Reālā izejas jauda var būt atkarīga no vides.
Iepakojumā nav iekļauts strāvas adapteris. Strāvas adapteris un datu kabelis tiek pārdoti atsevišķi. Ieteicams izmantot Xiaomi 33W lādētāju (Type-A) vai jaunāku.
33 W lādēšana nozīmē, ka adaptera izejošā jauda ir 33 W. Reālā izejas jauda var būt atkarīga no vides.

Par POCO

POCO ir jauns, neatkarīgs zīmols, kas radīts Xiaomi Corporation. Šobrīd POCO pieejams 98 globālajos tirgos. POCO filozofija – “Viss, kas vajadzīgs, nekā lieka” – mudina zīmolu koncentrēt izpēti un attīstību, lai atbilstu POCO fanu prasībām un atsauksmēm. Šī neatlaidīgā tehnoloģiju attīstība, ko pieprasa atbalstītāji, demokratizē lēmumu pieņemšanu, lai veicinātu uzņēmuma izaugsmi un atsvaidzinātu viedtālruņu industriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti