Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Atklāj pasauli un dodies ceļojumā kaut rīt!

Būsiet vienisprātis, ka ceļojumi ir labākais veids, kā atpūsties no ikdienas rūpēm un darbiem. Ceļojumi ir kā pozitīvs dopings, kas tik ļoti nepieciešams ikvienam no mums. Atvaļinājumu laiks tuvojas, un tūrisma aģentūra REMIRO TRAVEL aicina savus ceļojumu plānus neatstāt uz pēdējo brīdi. Vairāk nekā desmit gadu darbības laikā mēs, tūrisma aģentūra REMIRO TRAVEL, esam kļuvuši par vienu no klientu iecienītākajām tūrisma pakalpojumu kompānijām. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā inovatīvu, idejām bagātu un uzticamu tūrisma aģentūru, par ko liecina mūsu klientu loks, kas turpina pieaugt ģeometriskā progresijā un sevī ietver ne tikai individuālos ceļotājus, bet arī dažādas organizācijas, uzņēmumus un darba kolektīvus.

Ceļojumi jebkurām vēlmēm

Mūsu piedāvājumu klāstu veido visdažādākie ceļojumi gan uz tuvākiem, gan tālākiem galamērķiem. Lūk, nelielam ieskatam mūsu piedāvājums:

  • vienas vai pāris dienu ilgi ceļojumi pa Baltiju;
  • SPA atpūtas ceļojumi ar nakšņošanu kaimiņvalstu SPA viesnīcās;
  • ceļojumi ar autobusu pa tuvākām un tālākām Eiropas valstīm;
  • avio ceļojumi - atpūtas braucieni un čārterreisi ar atpūtu pie jūras vai okeāna krastā, kā arī dažādas ekskursiju tūres un piedzīvojumu ceļojumi uz tālāk sasniedzamām pasaules valstīm;
  • ceļojumi ar kruīzu kuģi pa salām, fjordiem un attālākiem zemes stūrīšiem.

Katram galamērķim ir ar ko pārsteigt gan tos, kas ceļo regulāri, gan tos, kas ceļojumā dodas pirmo reizi. Maršruti tiek izstrādāti uzsverot un apskatot katras valsts īpašo, vienreizējo un unikālo, kas ir jāredz, jāiepazīst, jāpagaršo un jāizbauda.

Pasūtījuma ceļojumi grupām

Īpašs piedāvājums ir mūsu izstrādātie pasūtījuma ceļojumi grupām, darba kolektīviem, lielākam draugu pulciņam, skolēniem. Tie ir ceļojumi, kas veidoti atbilstoši jūsu izvēlētajiem datumiem ar jums vēlamo maršrutu. Tas nozīmē, ka jums kopīgi jāizlemj, kurp doties, bet mēs parūpēsimies par visu pārējo. Protams, maršruts, apmešanās vieta, ēdināšana un citu jautājumi plānošanas gaitā tiks saskaņoti kopā ar jums.

Mūsu korporatīvajiem klientiem organizējam pieredzes apmaiņas, grupas saliedēšanas un komandējumu braucienus uzņēmumiem, zemnieku saimniecībām, arodbiedrībām, u.c.

Ceļojuma laikā par jums vienmēr rūpēsies profesionāls tūrisma aģentūras REMIRO TRAVEL grupas vadītājs. Vairākumam no mūsu darbiniekiem ir vairāk nekā 10 gadu stāžs tūrisma jomā. Esam daudz ceļojuši, daudz piedzīvojuši un daudz mācījušies, tādēļ ceļojumu maršruti ir mūsu autorprogrammas, kurās apmeklējam un apskatam tikai pašu interesantāko, iepazīstam katras valsts kulturālo mantojumu un specifiskās atšķirības.

Jubilāram ceļojumu dāvanu karte

Ieprieciniet gaviļnieku ar REMIRO TRAVEL ceļojumu dāvanu karti. To iegādāties var par jebkādu vēlamo summu elektroniskā vai papīra formātā. Iespējams, ar jūsu izvēlēto summu pietiks visa ceļojuma iegādei, bet varbūt tas būs labs papildinājums trūkstošajai summai. Galu galā, varbūt, pateicoties dāvanu kartei, tās saņēmējs beidzot varēs īstenot klusi lolotu sapni aizbraukt tur, kur sirds jau sen kāro.

Ceļo izdevīgi

Aicinām sekot līdzi mūsu mājas lapas sadaļai “Pēdējā brīža ceļojumi". Pieredzējuši ceļotāji zina, ka tā nereti iespējams aizbraukt ceļojumā par vēl izdevīgāku cenu. Pēdējā brīža ceļojumi ir ceļojumi, kas REMIRO TRAVEL klāstā ir pēdējo reizi vai uz kuriem ir pieejamas pēdējās brīvās vietas. Pēdējā brīža ceļojumi var parādīties piedāvājumā negaidīti un arī pazust no tā tikpat ātri - tiklīdz ir izpirkti. Esi gatavs ceļojumā doties rīt, parīt vai nākamnedēļ? Tad seko līdzi šai sadaļai!

Sāciet plānot savus šī gada ceļojumus jau tagad! Aicinām apmeklēt mūsu mājas lapu www.remirotravel.lv vai sazināties par mums pa tālruni vai e-pastu. Gaidīsim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti