Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Baudi ģimenisku atpūtu jebkurā gadalaikā Ventspilī un piedalies fotokonkursā

Ventspils - tā ir vieta, kur ikviena ģimene ar bērniem var justies piederīga un novērtēta. Tiek nodrošinātas dažādas priekšrocības – pielāgota pilsētvide, pieejamas bērnu izklaides iespējas, nodrošinātas izglītības un interešu izglītības iespējas modernās un tehnoloģiski pielāgotās iestādēs - tas ir tikai nedaudz no piedāvātā.

Jau vairākus gadus Ventspils pilsētas pašvaldība strādā pie īpašās programmas „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” veiksmīgas īstenošanas.

Programmas “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros katrā gadalaikā norisinās fotokonkurss “Mazais ventspilnieks”. Fotokonkursā, kurā piedalās mazuļi līdz 3 gadu vecumam (ieskaitot),  ar savām fotogrāfijām pie dažādiem Ventspils atpazīstamiem objektiem, atspoguļo aktuālo fotokonkursa tēmu. Žūrijas komisija iesūtītos fotoattēlus vērtē noteiktā kārtībā - priekšroku dodot tiem fotoattēliem, kuros ir iekļauti dažādi Ventspils pilsētas atpazīstamības objekti, parādot Ventspils atpūtas un tūrisma iespējas, ņemot vērā arī atbilstību noteiktajai gadalaika tēmai, fotogrāfijas oriģinalitāti un kvalitāti. Trīs labāko fotogrāfiju autori balvā saņem ielūgumu Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējumam visai ģimenei un vērtīgas naudas balvas.

Ikvienai ģimenei, apmeklējot Ventspili, ir iespēja pieteikt sava mazuļa foto konkursam, iesniedzot  digitāli, nosūtot uz e-pasta adresi [email protected]. Iesniedzot fotogrāfiju, autoram jānorāda: vārds, uzvārds, kontaktinformācija (tālrunis, e‑pasts). Katrs dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā 1 fotogrāfiju atbilstoši noteiktajai tēmai.

Apsveicam šī gada 1. – 3. vietas konkursa uzvarētājus!

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti