Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dārza šķēres – dārznieka labā roka

Dārza šķēru pielietojums ir plašs: no krūmu zaru, nokaltušu ziedu un augu stiebru apgriešanas un zemeņu atstīgošanas līdz pat sīku zaru smalcināšanai. Viegli noprast, kāpēc dārza šķēres ir viens no biežāk pielietotajiem rīkiem, – dārza šķēru sniegtās iespējas ļauj uzturēt mājas pagalmu un dārzu skaistu, veselīgu un sakoptu. Lai dārza darbi ritētu raiti, jāizvēlas darbam piemērotākās dārza šķēres. Veidu ir daudz, un katram ir savas pielietojuma nianses. Biežāk izmantotās ir dažādas dārza grieznes, atzarošanas šķēres un dārza šķēres ar akumulatoru.

 

Akumulatora dārza šķēres atvieglo dārza darbus

Viena no biežākajām dārznieku likstām ir roku pārpūle. Ilgstoša mehānisko dārza šķēru lietošana nogurdina plaukstas muskuļus un var pat radīt to bojājumu. Mūsdienu dārzniecība strauji virzījusies uz priekšu – šobrīd akumulatora dārza šķēres ir neaizstājams palīgs profesionālu dārznieku ikdienā. Griezienu tās veic uzreiz pēc mēlītes nospiešanas un neprasa fizisku plaukstas piepūli – tādējādi mazina muskuļu slodzi un traumas risku. MAIDINA piedāvā dažādas dārza šķēres ar akumulatoru: no izdevīgāka varianta, KV220 akumulatora grieznēm, līdz profesionālām akumulatora dārza šķērēm KV600, kas noderēs tiem, kuri šo instrumentu lieto sevišķi bieži.

Mūsdienīgas akumulatora šķēres griež spēcīgāk

Ikviens ir sastapies ar nepatīkamu pārsteigumu, kad dārza šķēres vairs negriež, kā ierasts. Elektriskajām akumulatora šķērēm ir vēl kāda priekšrocība – tās ne tikai atvieglo dārznieka darbu, bet arī lēnāk nodilst. Tādējādi dārza kopšana kļūst vēl ekonomiskāka. Turklāt elektriskās dārza šķēres spēj attīstīt lielāku spēku nekā ierastās mehāniskās dārza šķēres, jo to nodrošina šķēru mehānikas tehnoloģijas.

Dārza šķēres izdevīgi iegādāties rudenī

Rudens ir laiks, kad dārza šķēres nepieciešamas visvairāk, tāpēc prasmīgi dārznieki tās izvēlas vasaras beigās vai rudens sākumā. Lai pirkums attaisnotos, ir svarīgi dārza šķēres ar akumulatoru iegādāties pie sertificēta izplatītāja. Pašmāju dārzkopības lietpratējs MAIDINA rudenī piedāvā piedāvā izvēlēties akumulatora dārza šķēres par izdevīgu cenu, lai rudens darbi ritētu raiti arī jūsu dārzā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti