Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Esi ziemas jakas meklējumos?

Ziemas Latvijā ir pagalam neparedzamas – vienu dienu tu vari iziet ārā ar plānu jaku mugurā, bet citu dienu sals ir atnācis un ir jāmeklē skapī biezākā ziemas jaka. Tieši tāpēc gatavojoties ziemai savā arsenālā ir jāglabā vairākas virsjakas, kas ir piemērotas dažādiem laikapstākļiem un situācijām. Piemēram, došanās uz lielveikalu, kafejnīcas apmeklējums ar draudzenēm, pastaiga pa piesnigušu mežu vai došanās slidot, katrai nodarbei nevilksi viena veida jaku, jo ir atšķirība, vai plāno pavadīt ārā ilgu laiku, vai tikai aiziet no mašīnas līdz galamērķim. Tas ir svarīgi, lai justos gan silti un ērti, gan glīti.

Ir jāpiemin, ka modes tendences plūst un mainās ik sezonu, turklāt zinām, ka ziemas apģērbs ir paliels finanšu ieguldījums garderobes veidošanā. Ja vēlies ietaupīt līdzekļus un esi ar mieru dot otro elpu apģērbam, tad Andelē Mandelē atradīsi dažādu krāsu, izmēru, modeļu un audumu virsjakas. Turpinājumā uzzini, kādas jakas šobrīd ir aktuālākās.

Sieviešu ziemas mēteļi un parkas komfortam

Kad ziema ir klāt, bet bez lieliem mīnusiem termometrā, klasiski ziemas mēteļi vai parkas ir laba izvēle gan no funkcionālā, gan stila viedokļa. Sieviešu ziemas mēteļi ir klasiska izvēle tām dāmām, kurām ne visai patīk biezās dūnu jakas, tomēr salt ziemā nevēlas. Populāri ir vilnas vai pusvilnas mēteļi, šobrīd aktuāli arī Teddy Coat, ko var atrast dažādās krāsās, garumos un izmēros. Ja esi klasiskā stila piekritēja, tad mētelis būs perfekta izvēle. Ar to jutīsies silti un klasiski!

Ja meklē ko tuvāku sportiskam stilam, tad ziemas parkas sievietēm būs labs variants. Kvalitatīvas sieviešu parkas var izturēt gandrīz jebkurus laikapstākļus – gan lietu vai sniegu, gan brāzmainu vēju. Bieži vien tās ir ar ūdensizturīgu ārējo audumu un ar kapuci, kas ir liels pluss gan sniegotā, gan lietainā ziemas dienā. Parasti parkas ir garākas kā citi ziemas mēteļi, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību pret nepatīkamiem laikapstākļiem.

Dūnu jakas, ar ko iekarot ielas sala laikā

Daži cilvēki dod priekšroku klasiskam mētelim, kas ir izgatavots no auduma, piemēram, vilnas, tikmēr citus interesē super silta un moderna virsjaka, kas palīdzēs pārziemot gada aukstākajā laikā. Ziemas jakas izvēle neizklausās pēc sarežģīta procesa, vai ne? Taču tas var būt arī galvu reibinošs meklējums stilu, krāsu, audumu pilnā piedāvājumu klāstā, kam jāvelta laiks un jāatvēl arī pietiekami liels budžets. 

Ja tev vēl nav dūnu jakas, tad apsver iespēju investēt tajā – tās parasti ir diezgan vieglas, tomēr ļoti siltas. Dūnu jakā jutīsies silti un komfortabli visas dienas garumā pavadot ārā pie jebkādām aktivitātēm. Šādu jaku varēsi vilkt gan dodoties piedzīvojumu meklējumos, ejot uz veikalu vai pastaigā pa dabas taku. Lai gan Latvijā ļoti liels sals ir reti, dūnu jaka ir ieguldījums ilgtermiņā, jo to varēsi izmantot vairākus gadus.

Siltās vestes sievietēm - sportiski un ātri uzvelkamas

Siltās vestes sievietēm jau labu laiku ir iecienītas aukstā laikā, jo tās ir gan stilīgas un labi izskatās, gan palīdz justies ērti. Vesti var vilk dažādos veidos – siltā ziemas dienā kā daļu no virsdrēbēm vai kā papildinājumu savam iekštelpu apģērbam, piemēram, sporta kostīmam. Vestes parasti ir vēja un ūdens necaurlaidīgas, tāpēc to vari vilkt virs biezāka džempera vai citām drēbju kārtām un doties uzreiz ārā.

Ja jūti, ka ar vesti iešanai ārā ziemas laikā nepietiks, bet tomēr vēlies to iegādāties, tad silto vesti vari vilkt arī atrodoties iekštelpās un izmantot apģērbu kombinēšanai vairākās kārtās jeb pēc “sīpoliņa principa”. Tas būs stilīgs papildinājums džinsiem un kādam džemperītim, piešķirot koptēlam akcentu.

Ādas jakas siltai un saulainai dienai

Ja neesi salstošais tips vai arī ziema nav pienākusi, ādas jaka ir pamatlieta, kas vajadzīga ikkatras sievietes skapī. Tā ir tik daudzpusīga apģērba kombinēšanas ziņā – to vari vilkt gan siltā rudens dienā, gan ar biezāku džemperi un šalli tā būs gana laba virsjaka ziemā. Ja zini, ka ādas jakas varēsi vilkt arī ziemā, tad apdomā pareizo izmēru – tai vajadzētu būt gana brīvai uz auguma, lai ādas jaku varētu uzvilkt pa virsu siltam džemperim. Neaizmirsti šalli, cepuri un cimdus - tad pat ziemas dienā izskaties kičīgi un jutīsies silti!

Kur meklēt ziemas jakas?

Ja gatavojies ziemas jakas iegādei, tad te būs pāris ieteikumi! Pārliecinies, ka tā tev derēs kopā ar džemperi, ne tikai plānu krekliņu. Iespējams, ka ziemas jaka ir jāpērk par izmēru lielāka kā citiem apģērbiem. Ja iegādājies virsjaku, ar ko doties pārgājienos, pastaigās vai tamlīdzīgi, tad nodrošinies, ka varēsi ar to ērti pārvietoties un justies brīvi kustībā. Neaizmirsti, ka ideālā gadījumā ziemas jakām jābūt ne tikai siltām un ērtām, bet arī skaistām – izvēlies jaku, kas tev patīk arī pēc izskata un liek justies skaistai.

Virsjakas parasti tik ātri nenolietojas, bet var ātri apnikt. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc tieši Andelemandele.lv ir vērts ieskatīties un iegādāties sev jaunu jaku par tiešām patīkamu cenu. Bet, ja ir apnikusi sava jaka, bet tā ir lieliskā stāvoklī, tad tas ir portāls, kur tai atrast jaunu saimnieci!

Dūnu jaka, klasisks ziemas mētelis vai parka, ādas jaka vai silta veste pa virsu džemperim – izlem, kāda virsjaka būs tev piemērotākā šajā sezonā un dodies pērļu medībās! 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti