Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Idejas aizraujošām brīvdienām Lietuvā

Plānojat brīvdienu izbraucienu uz Lietuvu, taču vēl nezināt, kur palikt, ko redzēt un piedzīvot? Tad Jums noderēs dažas idejas, kas ceļojumu padarīs daudz aizraujošāku!

Kaimiņvalsts Lietuva pārsteidz un iepriecina ar visdažādākajiem atpūtas piedāvājumiem. Romantiska SPA atpūta, ģimeniski brīvdienu piedzīvojumi, ainaviski mirkļi dabā - tās ir vien dažas no iespējām, kas sagaida Lietuvas viesus. 

Idejas ģimeniskām brīvdienām 

Vai plānojat brīvdienas kopā ar bērniem? Izvēlieties kādu no īpaši ģimenēm sagatavotajiem atpūtas piedāvājumiem, kas patiks dažāda vecuma ceļotājiem! 

Tā var būt spilgta divu nakšu atpūta villā ezera krastā, kur varēsiet izbaudīt dabas tuvumu un nesteidzīgus mirkļus āra terasē, kā arī izkarsēties pirtī. 

Bet varbūt par Jūsu šīs vasaras aizraujošāko piedzīvojumu kļūs ūdens parka apmeklējums?  Populārais tūristu galamērķis - Vichy akvaparks, kas atrodas Viļņā, piedāvā izbaudīt tropisku atmosfēru un gūt spilgtus iespaidus deviņos ūdens kalniņos, izbaudīt pirts priekus un veldzēties akvaparka bārā. 

Ģimeniskai atpūtai piemērotas arī viesnīcas Palangā. Piemēram, Jūs varat izvēlēties atpūtas piedāvājumu, kas ietver nakšņošanu komfortablā viesnīcas numuriņā, Palangas vasaras parka apmeklējumu, kā arī izbraucienu ar riteņiem. Noteikti jāpiemin arī skaistā Palangas pludmale, kas iepriecinās ikvienu - gan lielu, gan mazu. 

SPA atpūtas iespējas 

Ja vēlaties ceļojumu uz Lietuvu papildināt ar lutinošu SPA atpūtu, Jūs sagaida daudz iespēju! Par brīvdienu galamērķi izvēloties Viļņu, varat izvēlēties ‘’Vilnius Grand Resort’’ piedāvājumu, kas ļaus ne vien relaksēties baiseinā, džakuzi un pirtī, bet arī izbaudīt īpašu aromterapijas procedūru, kā arī izbraukt ar ūdens velosipēdu, laivu vai SUP dēli. 

Lieliska ideja ir arī atpūta ar SPA un brokastīm viesnīcā ‘’Best Western Vilnius’’, kas atrodas pašā pilsētas centrā. 

Lieliska vieta, kur pavadīt nesteidzīgas brīvdienas, ir arī skaistā  kūrortpilsēta Druskininki. Uzdāviniet sev SPA ‘’Veselības kūri’’ vai palutiniet sevi  ar gardām maltītēm un masāžu. 

Ja brīvdienu laikā Jums svarīgi arī parūpēties par savu veselību, vērts apskatīt Lietuvas labāko sanatoriju piedāvājumus. Tā piemēram, viena no iespējām ir "Eglės sanatorija" Birštonā. Šajā ārstniecības centrā Jūs sagaida viss, kas vajadzīgs veselību un labsajūtu veicinošai atpūtai - dažāda veida ārstniecības procedūras, mūsdienīgs SPA centrs, mājīgi numuri, gardas maltītes restorānā. 

Turpat Birštonā viesus uzņem "Tulpės" sanatorija. Arī tā ir iespēja izbaudīt relaksējošas procedūras, veldzēties baseinā, izkarsēties pirtī un uzkrāt spēkus harmoniskā vidē. Kūrorts iepriecina arī visus dabas mīļotājus - tas atrodas skaistā vietā, Nemunas upes krastā. Apkārtnē atrodas arī gleznainas dabas takas, kas aicina nesteidzīgā pastaigā. 

Piedāvājumi piedzīvojumu meklētājiem 

Vai varbūt domājat par aktīvāku atpūtu un piedzīvojumiem? Ieplānojiet izbraucienu ar kuģīti vai laivu un noslēgumā nodegustējiet lietuviešu tradicionālos pīrādziņus kibinus. Vai arī nosviniet vasaru ar foreļu makšķerēšanu un loma baudīšanu vakariņās - šāda aktivitāte noteikti patiks ne tikai kaislīgiem makšķerniekiem. 

Savukārt, ja esat īpaši asu izjūtu cienītāji, ekstrēmais bagiju bezceļu brauciens ir domāts tieši Jums! Aizraujošā trase veidota tā, lai būtu interesanti gan iesācējiem, gan arī prasmīgiem braucējiem. Blakus trasei pieejamas arī citas atpūtas vietas - bērnu rotaļu laukumi, grilēšanas zona, āra kafejnīcas. Garlaicīgi nebūs! 

Šīs un daudzas citas atpūtas iespējas atradīsiet interneta vietnē GribuAtpusties.lv. Rūpīgi atlasīti piedāvājumi, īpašas cenas, ērta rezervācija - tie ir galvenie iemesli, kādēļ savu nākamo brīvdienu plānošanu vērts sākt ar GribuAtpusties.lv. Ieskatieties, lai smeltos iedvesmu!

Lai skaistas brīvdienas! 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti