Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Idejas siltam un stilīgam apģērbam

Kad temperatūra sāk kristies, ir svarīgi, lai apģērbs nodrošinātu siltumu, taču tas nenozīmē, ka stilam jāpaliek otrajā plānā. Rudens un ziemas sezona ir lieliska iespēja atklāt slāņošanas mākslu un veidot stilīgu garderobi, kas tevi pasargās no aukstuma un palīdzēs izskatīties moderni. Vēl labāk – šajā sezonā tu vari izveidot savu sapņu garderobi par pieejamu cenu, izmantojot atlaižu kodus. Apskatīsim, kā gudri kombinēt apģērbu, lai justos silti un izskatītos stilīgi.

1. Slāņošanas māksla – ceļš uz siltumu un stilu

Viens no galvenajiem rudens un ziemas stila elementiem ir slāņošana. Slāņojot drēbes kārtās, vari ne tikai panākt lielāku siltumu, bet arī izveidot dažādus stilīgus komplektus, kas ļauj pielāgoties mainīgajiem laika apstākļiem. Šajā sezonā pievērs uzmanību siltajiem vilnas džemperiem, adījumiem un plānajiem trikotāžas krekliem, kurus var viegli kombinēt ar biezākiem mēteļiem vai jakām.

Izmanto plānus slāņus, piemēram, trikotāžas topus vai kokvilnas kreklus kā pamatni, un virs tiem uzvelc siltākas drēbes, piemēram, džemperus vai kardiganus. Un te Modivo atlaižu kods ir lielisks veids, kā ietaupīt, iegādājoties kvalitatīvus un siltus apģērbus rudens/ziemas sezonai.

2. Adīti džemperi – obligātais garderobes elements

Neviena rudens un ziemas garderobe nav pilnīga bez adītiem džemperiem. Šosezon īpaši modē ir oversize džemperi, kas ir gan ērti, gan stilīgi. Tos var kombinēt gan ar džinsiem, gan svārkiem, pievienojot šalles vai jostas, lai izveidotu elegantus un praktiskus tērpus. 

Neaizmirsti arī par kardiganiem, kurus vari izmantot gan kā galveno apģērba slāni, gan arī virs cita džempera vai blūzes, lai iegūtu papildu siltumu. Te jāpiebilst, ka Aliexpress kupons ļauj iegādāties stilīgus un praktiskus adījumus par pieejamām cenām.

3. Mēteļi un jakas – siltuma un stila apvienojums

Ziemas garderobes pamats vienmēr būs labi izvēlēts mētelis vai jaka. Šajā sezonā populāri ir gan klasiski vilnas mēteļi, gan arī pufīgas jakas, kas ir ideāli piemērotas ļoti aukstam laikam. Vilnas mēteļi ir elegants un stilīgs risinājums, īpaši, ja vēlies izskatīties moderni darbā vai svētkos, savukārt pufīgas jakas nodrošina maksimālu siltumu.

Ja gribi ietaupīt, iegādājoties kvalitatīvu mēteļu vai jaku, apmeklē Kuplio.lv portālu, kur vari atrast Modivo atlaižu kodu un tādu vērtīgu palīgu kā Aliexpress kupons, kas ļauj ievērojami samazināt cenu pirkumiem.

4. Siltie aksesuāri – mazās detaļas, kas padara atšķirību

Aksesuāri ir neatņemama ziemas garderobes daļa, jo tie ne tikai papildina tavu izskatu, bet arī nodrošina siltumu. Cepures, cimdi un šalles ir obligāti ziemas aksesuāri. Šajā sezonā pievērs uzmanību lielām, mīkstām šallēm, kas lieliski izskatīsies gan ar pufīgām jakām, gan klasiskajiem mēteļiem.

Tāpat neaizmirsti par rokām – izvēlies siltus adītus vai ādas cimdiņus, kas ne tikai pasargās rokas no aukstuma, bet arī izskatīsies eleganti. Modivo atlaižu kods palīdzēs iegādāties kvalitatīvus ziemas aksesuārus par pieejamu cenu, savukārt Aliexpress kupons ir lieliska izvēle, ja meklē modernus un pieejamus risinājumus.

5. Kurpes rudens un ziemas sezonai

Rudens un ziemas sezonā piemērotas kurpes ir īpaši svarīgas, jo tās pasargā no aukstuma un mitruma. Izvēlies siltas, izturīgas kurpes, kas derēs gan pilsētas ielām, gan pastaigām dabā. Šajā sezonā modē ir zābaki ar biezu zoli, kas ir ne tikai praktiski, bet arī moderni.

Pērkot kurpes, ir svarīgi izvēlēties tādus modeļus, kas izgatavoti no ūdensizturīgiem materiāliem un kuriem ir laba izolācija.

Nobeigumā

Šoruden un ziemā neaizmirsti par slāņošanas mākslu, kas ļaus tev justies silti un izskatīties moderni. Pievienojot garderobei siltus adījumus, stilīgus mēteļus un aksesuārus, tu būsi gatava jebkādiem laika apstākļiem. Lai iegādātos stilīgu apģērbu un aksesuārus par izdevīgu cenu, apmeklē atlaižu vietni un izmanto Modivo atlaižu kodu vai Aliexpress kuponu. Iepērcies gudri un izveido savu sapņu garderobi bez liekiem tēriņiem!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti