Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kas ir kvalitatīvs riepu serviss un kā tādu atpazīt

Nav nekāds pārsteigums, ka automašīna un tās detaļas ar laiku nolietojas vai neturpina pildīt tām paredzētās funkcijas. Tas notiek gan ilglaicīgas ekspluatācijas rezultātā, gan dažādu negaidītu tehnisku bojājumu dēļ. Automašīna kā kopums ir diezgan sarežģīts tehnikas līdzeklis un tā uzturēšana kārtībā prasa pietiekami lielu laika ieguldījumu. Šī iemesla dēļ pastāv dažāda tipa servisa centri, kas specializējas konkrētās jomās. Riepu serviss ir radīts tam, lai parūpētos par pilnu riepu dzīves ciklu no to iegādes brīža, līdz remontam un glabāšanai. Lai nebūtu jāsaskaras ar pavirši veiktu apkopi vai remontu, rakstā piedāvājam iepazīties ar informāciju par kvalitatīva riepu servisa pazīmēm.

Pilns riepu un disku montāžas, un apkopes cikls
 

Ja Jūsu automašīnai ir radušās problēmas ar riepām vai diskiem, vai tās vienkārši jānomaina, tad noteikti jāmeklē riepu serviss. Protams, ka katrs grib saņemt vislabākos pakalpojumus, neuztraucoties par atkārtotām problēmām vien īsu brīdi pēc servisa apmeklējuma. Kvalitatīvs serviss noteikti piedāvās plašu pakalpojumu klāstu Jūsu auto ritošās daļas sagatavošanai turpmākajam ceļam. Šajā klāstā būtu jābūt pieejamiem šādiem pakalpojumiem:

  • riepu montāža;
  • diagnostikas veikšana;
  • riteņu balansēšana;
  • riteņu savirzes regulēšana;
  • riepu remonts;
  • disku remonts.

Kvalitatīvs serviss nozīmē to, ka izmantotas tiek darbam atbilstošas tehnoloģijas un iekārtas, un visus nepieciešamos darbus ir iespējams veikt vienkopus. Protams, tikpat svarīga ir darbinieku profesionalitāte un iemaņas konkrētu uzdevumu izpildē. Kā papildus pluss labam servisam ir klientu veco riepu uzglabāšana nākamajai sezonai. Servisa noliktavā tam ir piemēroti apstākļi, kā arī nebūs jāmeklē brīva vieta savā garāžā vai dzīvoklī.

  
Plašs riepu un disku iegādes sortiments

Mūsdienu steidzīgajā dzīves ritmā prasās pēc iespējas mazāk nodoties liekiem uzdevumiem vai darbiņiem, lai būtu iespēja kaut cik ietaupīt jau tā dārgo laiku. Labs riepu serviss palīdzēs ne tikai savest kārtībā automašīnas ritošos elementus, bet arī parūpēsies par iespēju klientiem tās, tāpat kā diskus, iegādāties turpat uz vietas. Kvalitatīvu servisa centru var atpazīt pēc plaša riepu un disku sortimenta, kas atbildīs pēc iespējas plašākam klientu lokam. Ir svarīgi, lai pieejamas būtu dažādu segmentu un cenu kategoriju riepas, sākot no budžeta, līdz premium klasei. Vēl viens aspekts, kam jāpievērš uzmanība, ir pašu riepu kvalitāte un to stāvoklis. Tām ir jābūt glabātām atbilstošos apstākļos un būtu ieteicams, lai riepas nebūtu vecākas par pieciem gadiem. Iegādājoties riepas servisa centrā, noteikti noskaidrojiet to vecumu un apskatiet gumijas stāvokli kaut vizuāli.

 
Preču iegāde un apkopes pieteikšana internetā

Kā jau augstāk minēts, cilvēki tiecas ietaupīt savu laiku un izmantot jebkuru iespēju, lai lietas paveiktu pēc iespējas operatīvāk. Tirgošanās un pakalpojumu sniegšana ar interneta starpniecību nu jau ir pavisam ierasta prakse, un tas nenoliedzami būtiski atvieglo ikdienas dzīvi. Ja riepu serviss, kuru plānojat apmeklēt, ir kvalitatīvs, tad tas noteikti piedāvās iespēju diskus vai riepas pirkt tiešsaistē, tāpat kā uzreiz pieteikties to montāžai. Šāds pakalpojumu serviss ir veicams dažos vienkāršos soļos:

  • pasūti riepas Riepas1 mājaslapā;
  • piesaki servisa apmeklējumu Tev piemērotā laikā online;
  • ierodies servisā;
  • uzgaidi, kamēr meistars pasūtītās riepas uzstāda, tikmēr atpūšoties omulīgās klientu telpās tur pat servisā.

Šādā veidā ir iespējams labāk plānot savu laiku, jo zini, ka apmeklējumu pieteikt nebūs jādodas uz pašu centru, bet jāapmeklē būs vienīgi riepu montāža. Tāpat, piesakoties uzreiz būs zināms, vai Tev vajadzīgais laiks ir pieejams.

Pieredzējušu ekspertu padomi un konsultācijas

Loģiski, ka lielākā daļa autobraucēju nav eksperti, kad runa ir par riepām. Galu galā, kvalitatīvs riepu serviss nodrošinās ne tikai automašīnas tehnisko sagatavošanu. Tajā vienmēr ir jāstrādā zinošiem speciālistiem, kuri spēs atbildēt uz klientu jautājumiem un sniegt noderīgus padomus par riepu iegādi, uzglabāšanu vai kopšanu. Ja servisa pārdevējs būs profesionālis, tad viņš palīdzēs izvēlēties vispiemērotākās riepas Jūsu braucamajam. Atsaucoties uz iepriekšējo sadaļu, konsultāciju ir viegli saņemt arī ar interneta starpniecību, kas jau uzreiz ļaus saprast vai konkrētais serviss atbildīs Jūsu prasībām.

 
 
Riepu serviss un veikals Riepas1 atbilst visām minētajām pazīmēm. Tur iespējams iegādāties gan riepas, gan diskus, tāpat kā uz vietas vai pie partneriem tiek nodrošināta riepu montāža un plaša spektra tehniski darbi, lai sagatavotu Jūsu automašīnu turpmākajam ceļam. Riepas1 servisa centrus atradīsiet vairākās vietās Rīgā, kā arī ārpus tās:

  • Rīgā, Jūrmalas gatvē 3a;
  • Rīgā, Maskavas ielā 464;
  • Rīgā, Spilves ielā 24a;
  • Daugavpilī, Stacijas ielā 60.

Tostarp, oficiālie partneru servisi atrodami šeit:

  • Rīgā, Matīsa ielā 76/78;
  • Rīgā, Mazajā Nometņu ielā 33;
  • Rīgā, Uriekstes ielā 3;
  • Ventspilī, Durbes ielā 36.

Vislabāk pasūtījumus un pieteikšanu veikt caur Riepas1.lv mājaslapu. Tas ir ērts veids kā ietaupīt gan savu, gan citu laiku. Tev atliek vienīgi izvēlēties riepas, noformēt pirkumu, rezervēt laiku un neilgā laikā tiks veikta riepu montāža. Riepas1 – kvalitatīvs riepu serviss ar zinošiem darbiniekiem un ilggadēju pieredzi savā jomā!  
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti