Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Klimata kontroles siltumsūkņi ar dalītās komforta zonas risinājumiem Jūsu mājoklim!

Modernu tehnoloģiju dalītā komforta zonas klimata kontrole visā mājoklī ar elastīgiem un personalizētiem risinājumiem katrai mājokļa telpai. Mitsubishi Electric Multi Split MXZ sērijas sistēmas ļauj pieslēgt 2 līdz 6 iekštelpu vienības vienam ārtelpas blokam. Nepārspējama energoefektivitāte, veiktspēja un ilgmūžība no uzticama ražotāja Mitsubishi Electric . Tas nozīme, ka tagad Jums ir iespēja personalizēt katras telpas temperatūru un klimatu, lai uzturētu komfortablu kopējo mājas vidi!

Dalītās komforta zonas visā mājoklī

Neatkarīgi no tā vai tā ir apkure ,vai dzesēšana. Jūsu mājās vai birojā, Mitsubishi Electric piedāvā modernu tehnoloģiju, kas ir klusa, vienkārši lietojama, energoefektīva un uzticama.  Mitsubishi Electric Multi Split gaisa kondicionēšanas sistēmas ir ideāli piemērotas vairāku telpu personalizētai lietošanai.  Tā sniedz iespēju katram ģimenes loceklim personalizēt telpas temperatūru pēc tā ieskatiem, jeb telpas izmantošanas nolūkiem. Mitsubishi Electric ir atradis risinājumu Individuālai pieejai katra vajadzībām un komfortam! 

Vairākās istabās 

Multi Split MXZ sistēmas elastīgie risinājumi paredz vienkāršus un efektīvus risinājumus ari daļējai klimata kontrolei mājoklī Izvēloties no Jums vēlamajiem iekštelpu blokiem (sienas, grīdas konsoles, griestu kasetes) balstoties uz pielietojamību, individuāliem ieskatiem un dizaina izvēli. 

Elastīgas iespējas dažādu iekštelpu bloku kombinācijām 

Mitsubishi Electric MXZ Multi split sistēmas ļauj brīvi kombinēt dažādus iekštelpas modeļus: sienas dizaina sērijas gaisa siltumsūķņus HERO MSZ-LN, DIZAINA MSZ-EF, inverter siltumsūkņus SOLID MSZ-AP, grīdas GRĪDAS MFZ-KJ, griestu, kasešu KASETE SLZ-M un kanālu KANĀLA SEZ-M pie ārtelpas bloku. 

Viedā vadība jebkurā vietā, jebkurā laikā

Mitsubishi Electric Wi-Fi modulis ļauj jums kontrolēt Mitsubishi Electric iekārtas, izmantojot viedtālruni, planšetdatoru vai datoru. MELCloud aplikācija ļauj uzraudzīt energoefektivitāti, temperatūru, jaudas ātrumu, kontrolēt funkcijas un gaisa plūsmas. Kā arī nolasīt kļūdas un iespēja sazināties ar reģiona atbalsta biroju. 

Multi split sistēmas vienādi efektīvas vasarā un zemā 

Pateicoties INVERTER mainīga ātruma kompresora tehnoloģijai Multi Split siltumsūkņu sistēmas piedāvā mājokļiem optimizētu komfortu, neatkarīgi no sezonas vai temperatūras. Sezonai mainoties iestatot sezonas funkcijas, saslēgtās ķēdē Multi Split sistēmas  vai nu dzesē, vai apsilda mājokli. Latvijas vasaras un ziemas mēnešos ir raksturīgas augstas temperatūras svārstības. Mitsubishi Electric mūsdienu tehnoloģijas ir pielāgotas ziemeļu klimatam. Ar intensīvās apkures funkciju jaunie siltumsūkņa kompresori spēj uzturēt siltumu bargos apstākļos ar garantētu apsildes jaudu līdz -25C. Savukārt intensīva dzesēšana ļauj ātri un vienmērīgi atdzesēt mērķa zonu.  

Veidojot mājas mikrovidi veselīgu

Labvēlīgs gaiss bez piesārņojuma ir būtisks nosacījums Jūsu un ģimenes veselībai. Mitsubishi Electric siltumsūkņi attīra gaisu no alergēniem, ziedputekšņiem, mitruma, baktērijām. Turklāt tie izstrādāti ilgtspējīgam mūžam. Zonēto komforta sistēma filtrē gaisu katrā iekštelpas bloka telpā atsevišķi, rūpējoties par kvalitatīvu gaisa attīrīšanu visā mājā!


Plašākai informācija par komforta zonas risinājumiem  www.ecoinnovation.lv 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti