Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ko dāvināt Ziemassvētkos?

Daudzi no mums noteikti par vienu no labākajām dāvanām atzītu atgriešanos bērnībā. Tas ir laiks, kad par mums parūpējās, atbildība nebija tik liela un vienkārši dzīve bija saldāka. Šajā rakstā ar saviem padomiem dalās pasākumu aģentūra “Big Show”

Svētkiem nav jābūt ciešanām.

Šajos svētkos daudzi kļūst ļoti neadekvāti, tērējot ļoti lielas naudas summas dāvanām, kuras saņēmējs varbūt pat īsti nenovērtēs vai arī tās tiks noliktas uz kāda plaukta, no kura tā arī neizkustēsies. Dāvinot dāvanas, reizēm gribam sevi ielikt kādā iedomātā statusā, kas mūsu tuvajiem cilvēkiem liktu mūs vērtēt augstāk, bet godīgi sakot, nereti vēlāk paši esam sarūgtināti. Cilvēki daudz augstāk novērtē dāvanas, kas ir personiskākas un pašu sagatavotas.

Ņem vērā aizraušanās

Izvēloties dāvanu, svarīgi saprast, kas patīk otram cilvēkam, kādas ir viņa aizraušanās. To nav nemaz tik grūti izdomāt -  viens no labākajiem veidiem, kā to noteikt, ir atcerēties kopīgās sarunas. Noteikti ir bijusi tāda tēma, par kuru šķita, ka Jūsu sarunu biedrs varētu stundām ilgi runāt.  Ja tā, tad ir trāpīts desmitniekā, esat uzzinājis viņa aizraušanos. Bērniem nepatīk, ja dāvina sapņu aizstājējus, proti, vēloties jaunāko mobilo ierīci, vietā saņem spēļu telefonu vai vēloties kādu mājdzīvnieku, saņem dāvanā rotaļlietu. Ja viņu velmes nevarat īstenot, labāk skatīties citā virzienā dāvanas meklējumos. Bērniem nevajadzētu dāvināt ikdienā vajadzīgas lietas, jo viņi svētkos vēlas sagaidīt, to kas ikdienā  nav pieejams. Turpretim pieaugušie gan ir krietni praktiskāki un priecājas par ikdienā noderīgām lietām.

Saskaņo dāvanu

Dāvinot dāvanu noteikti vēlaties  būt unikāls un cenšaties, lai tieši Jūsu  dāvana kļūtu par vienu no mīļākajām. Lai nenotiktu muļķīgi starpgadījumi, ieteicams dāvanas saskaņot ar citiem dāvinātājiem, tā lai neuzdāvinātu divas vienādas dāvanas.  Protams, dāvinot mazus suvenīrus, tos nevajag saskaņot. Mājdzīvniekus dāvināt nevajadzētu nekādā gadījumā.

Jauna alternatīva

Šajos svētkos piedāvājam jaunu alternatīvu -  izvēlēties draugiem, kolēģiem vai ģimenes locekļiem uzdāvināt vēl ko pavisam nebijušu  - Ziemassvētku vecīša vai kāda cita pasaku varoņa ciemošanos. Tas Jūsu dāvanu padarītu  patiešām unikālu un atmiņā paliekošu, un to visu Jums var piedāvāt Big Show pasākumu aģentūra.

Kāpēc tieši šādu dāvanu?

Ziemassvētku vecītis vai kāds cits pasaku varonis ļaus Jūsu  svētkiem būt vēl sirsnīgākiem un palīdzēs radīt īstu svētku atmosfēru. Šī dāvana ļaus Jums uzdāvināt pozitīvas emocijas, labi pavadītu laiku !  Kopā pavadītais laiks ir pats dārgākais, ko varam viens otram uzdāvināt. Šāda dāvana ļaus arī savstarpēji saliedēties , jo Ziemassvētku vecītis vienmēr nāk kopā ar jautrām rotaļām. Par šādu  apciemojumu noteikti īpaši priecīgi būtu bērni. Ziemassvētku vecītis brauc ciemos uz mājām, uz darbu un dažādiem citiem pasākumiem. Vienmēr gatavs iepriecināt gan bērnus, gan pieaugušos !

Rezervē Ziemassvētku vecīti:

Big Show

Telefons: 28286375,

e-pasts: [email protected]

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti