Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Labāka gaisa kvalitāte – lielāka produktivitāte

Uzņēmumu un iestāžu vadītājiem jākļūst arvien radošākiem, lai nodrošinātu darbiniekiem patīkamus darba apstākļus un veicinātu darba produktivitāti. Lai to sasniegtu, nepieciešams gādāt ne tikai par ērti iekārotu darba vietu, pareizi veidotu apgaismojumu, bet arī par labu gaisa kvalitāti telpās. Līdzās labai gaisa apmaiņai, nozīme ir arī tam, kā smaržo gaiss telpās. Visi šie aspekti darba telpās var ietekmēt darba produktivitāti. Atbildi jautājumā, kāpēc profesionāli gaisa atsvaidzinātāji jāmeklē uzņēmuma “Elis” piedāvājumā, uzziniet šajā rakstā.

Ko vēstī pētījumi par smaržām darba telpās?

Kā vēstīts Brauna Universitātes (Brown University) profesores Reičelas Herzas (Rachel Herz) pētījumā par aromātu ietekmi uz darba produktivitāti, smarža iespaido cilvēka garastāvokli un rīcību – gaisa aromāts darba telpās ietekmē to, kā mēs jūtamies, kā strādājam un pieņemam lēmumus. Ir pierādīts, ka aromāts ietekmē garastāvokli, bet garastāvoklis ietekmē radošumu – jo pozitīvāks noskaņojums, jo lielākas ir mūsu radošuma spējas. Vēl vairāk – pētījuma ietvaros darbinieki, kuri strādāja telpā ar patīkamu aromātu, uzrādīja augstāku snieguma līmeni un izvirzīja sev augstākus mērķus. Pētījumā konstatēts arī tas, ka patīkams aromāts uzlabo modrību, veicot nogurdinošus darbus.

Pie aromātiem, kuri vislabāk ietekmē darbinieku garastāvokli, pieskaita rozmarīna, citrusa, lavandas, piparmētru un kanēļa aromātu u.c. Kā uzturēt patīkamu smaržu telpā un neitralizēt nevēlamus aromātus? Visekonomiskākais un ērtākais veids, lai nodrošinātu patīkamu smaržu telpās, ir gaisa atsvaidzinātāji.

Gaisa atsvaidzinātāji ir dažādi – kādus izvēlēties?

Ir dažādu veidu atsvaidzinātāji – aerosoli, ēteriskas eļļas, difuzori un citi, ko lietojam mājās, labierīcību telpās un citās vietās, kur tas nepieciešams. Gaisa atsvaidzinātājs mājām ir viena lieta, bet pavisam kas cits ir darba telpas, kur nepieciešama regulāra aromāta uzturēšana. Lai izvēlētos piemērotāko risinājumu, jāapzinās savas vajadzības un vēlmes. Kādā telpā nepieciešams aromāts? Kāda ir šīs telpas noslodze un funkcija? Lai kādas būtu vajadzības, pirms gaisa atsvaidzinātāja izvēles ir svarīgi zināt, ka ir divu veidu produkti:

1)Gaisa atsvaidzinātāji, kas maskē citas smakas. Šie atsvaidzinātāji parasti nodrošina ļoti spēcīgu aromātu uz īsu brīdi un tā princips ir pārmākt aromātu telpā, lai to gluži vienkārši nevar just. Šādus produktus var izmantot īslaicīgai un ātrai smakas novēršanai, taču tas nav ilgtermiņa risinājums laba aromāta uzturēšanai telpās.

2) Gaisa atsvaidzinātāji, kas likvidē citas smakas un uztur aromātu telpā, neitralizējot smaku izraisošos cēloņus. Šādi gaisa atsvaidzinātāji ir ideāli piemēroti ne tikai darba, bet arī labierīcību telpām, lai regulāri un efektīvi atjaunotu aromātu. Tie reaģē uz smaku izraisošajām molekulām un novērš smaku avotu.

Piemēram, uzņēmums “Elis” piedāvā profesionālus risinājumus aromāta uzturēšanai telpās, izmantojot tieši tādus gaisa atsvaidzinātājus, kas neitralizē smakas, nevis tās pārmāc. Piedāvājumā ir septiņi dažādi ēteriskās eļļās vai želejās bāzēti aromāti, servisa līguma ietvaros tiek nodrošināts arī piemērots gaisa atsvaidzinātāja turētājs. Piedāvājumā ir 2 veidu atsvaidzināšanas aprīkojumi:

1)Darbojas uz dabīgo gaisa plūsmu;
2)Ar baterijām un ventilatoru, kas garantē aromāta regulāru izplatību telpā.

 

“Elis” piedāvātie gaisa atsvaidzinātāji telpām – ilgtermiņa risinājums

Iekštelpu un tualetes gaisa atsvaidzinātāji dod daudz lielāku ieguvumu nekā tikai uzlabo aromātu telpās. Tie pozitīvi ietekmē darba apstākļus – veicina produktivitāti un uzlabo priekšstatu par uzņēmumu. Ja vēlaties, lai profesionāli gaisa atsvaidzinātāji uzlabotu gaisotni arī Jūsu uzņēmumā, sazinieties ar “Elis” jau šodien! Pilna servisa līguma ietvaros saņemsiet bezmaksas konsultāciju par nepieciešamo aprīkojumu, gaisa atsvaidzinātāja turētāja uzstādīšanu un regulāru uzpildi, kā arī tā kvalitātes kontroli un apkopi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti