Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Labākās ekskursijas 2023. gadā

Bērniem klases ekskursijas ir viens no gaidītākajiem gada notikumiem skolā. Tā ir diena, kad piedzīvot ko jaunu un pavadīt laiku kopā ar saviem draugiem.

Skolēni ir pelnījuši foršu un interesantu izbraucienu. Šī gada ekskursiju topa augšgalā ierindojas kartings, lāzertags, virtuālā realitāte u.c. Lasiet šo rakstu un uzziniet vairāk!

1. kartings

Kartingi ir piemērota aktivitāte gan meitenēm, gan puišiem, kuri ir vismaz 1,2m gari. Kartings bērniem ir ne tikai kā izklaide, bet arī iespēja apgūt pirmās braukšanas iemaņas un mācīties ceļu satiksmes noteikumus un drošību uz ceļa. Ja klasiskais benzīna kartings kādreiz ir jau mēģināts, laba un dabai draudzīga alternatīva ir elektro kartingi. Raksta turpinājumā iepazīstieties ar šī braucamā priekšrocībām!

Elektro kartingi - domāsim zaļi!

Elektriskais kartings, visdrīzāk, ka ir kas salīdzinoši jauns un, iespējams, vēl nedzirdēts, lai gan gadiem ilgi jau tiek runāts par atjaunojamo enerģiju, kas palīdzēs mūsu planētu uzturēt tīrāku un ilgtspējīgāku. Tagad tas ir iespējams arī izklaidējoties - elektriskais kartings ir dabai draudzīgs.

Elektro kartings bērniem izceļas ar šādām priekšrocībām:

  • klusāks motors;
  • mazāka apkope;
  • zemākas izmaksas;
  • ērtāka vadāmība.

Labākie klases izbraucieni un kartings Rīgā ir “GUNSnLASERS” izklaides parkā. Kartinga halle var uzņem arī lielas grupas. Izvēloties parku Mārkalnes ielā 10, jums būs pieejams ne tikai kartings, bet arī VR room un dinamiskais laser tags, kas ļoti patīk dažāda vecuma skolēniem. Te ir iespējams sarīkot turnīru, sadalot lielo grupu mazākās komandās. Lai noskaidrotu plašāku informāciju, rakstiet e-pasta vēstuli uz [email protected], norādot pasākuma datumu un skolēnu skaitu! Dodieties ekskursijā un ļaujiet bērniem iepazīt tehniku, kas darbojas ar atkārtoti uzlādējamām baterijām!

Kartinga halle “GUNSnLASERS”

“GUNSnLASERS” kartinga halle strādā katru dienu, arī brīvdienās. Iepriekš jāveic rezervācija:

  • zvanot pa tālruni 27274646 (pēc savienojuma spiediet pogu 1 un 1);
  • rakstot uz e-pastu [email protected];
  • apmeklējot mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildot online kontaktformu!

Kartings Rīgā atrodas Mārkalnes ielā 10, bijušajā Juglas manufaktūras telpās. Kartingi un to trase ir izveidota iekštelpās, tādēļ ekskursijas var notikt vidu gadu neatkarīgi no laikapstākļiem. Pateicoties rūpnīcas stila iekārtojumam, hallē ir forša atmosfēra. Savukārt tie, kuri nevēlēsies braukt ar kartingu, varēs pasēdēt atpūtas telpā, iedzert kafiju, uzspēlēt galda spēles un vērot notiekošo izklaides parkā.

Kartings bērniem patiks - viņi no sirds izbaudīs atpūtu un gūs jaunas emocijas. Sazinieties ar “GUNSnLASERS” - kartinga halle atrodas Mārkalnes ielā 10! Apmeklējiet mājaslapu www.gunsnlasers.lv un uzziniet plašāku informāciju, kā arī piesakiet pasākumu, izmantojot tiešsaistes pieteikuma formu (pēc tam ar Jums sazināsies klientu konsultants). Kartings viennozīmīgi ir ļoti laba ideja gan pamatskolas, gan vidusskolas bērniem.

2. lāzertags

Lāzerpeintbols tāpat kā kartings ir atbilstoša aktivitāte gan zēniem, gan meitenēm jau no 4 gadu vecuma. Šī ir sportiska spēle, kuras laikā var:

  • pilnveidot līdera dotības;
  • mācīties komandas darbu un savstarpējo komunikāciju;
  • fiziski izkustēties;
  • attīstīt stratēģisko un loģisko domāšanu.

Kartinga halle un izklaides parks “GUNSnLASERS” piedāvā lāzerpeintbolu trīs dažādās lokācijās Rīgā: Šampētera ielā 1, Viestura prospektā 2 un Mārkalnes ielā 10. Ekskursiju var novadīt gan mazām, gan lielām grupām līdz pat 70 vai vairāk personām.

Cenā ietilpst viss nepieciešamais ekipējums spēlei:

  • lāzera ierocis, kas darbojas ar nekaitīgiem infrasarkanajiem stariem gluži tāpat kā televīzijas pults;
  • galvas apsējs ar sensoriem;
  • speciāli iekārtots laukums ar aizsegiem, bāzēm un šķēršļiem;
  • instruktors, kurš izskaidros noteikumus un dos misijas;
  • Visi nepieciešamie atribūti misiju izpildei, piemēram, karogi, kannas, čemodāni, interaktīvi punkti, lādes u.c.

Pēc spēles katrs saņem arī diplomu. Laser tag tāpat kā kartings ir jautra aktivitāte, ko iecienījuši bērni dažādos vecumos, sākot jau no četriem gadiem.

Lai saņemtu detalizētāku informāciju ar cenām, lūdzu, sazinieties pa tālr. +371 27274646 (spiediet 1 un 1) vai arī rakstiet ziņu uz [email protected], norādot aptuveno spēlētāju skaitu un vēlamo pasākuma norises datumu. Laser tag un kartings bērniem Rīgā, Mārkalnes ielā 10

3. virtuālās realitātes istaba

Mūsdienu tehnoloģijas aizrauj ikvienu bērnu, tādēļ ir īstais brīdis apmeklēt virtuālās realitātes istabu turpat, kur atrodas kartings bērniem “GUNSnLASERS” telpās. Tā ir speciāli iekārtota telpa, kurā var uzspēlēt virtuālās realitātes spēles, iejūtoties dažādu varoņu ādā vai piedzīvojot ko tādu, ko realitātē nevaram izjust.

Šādu pakalpojumu piedāvā kartings Rīgā un VR telpa “GUNSnLASERS”, kas atrodas Rīgā, Mārkalnes ielā 10 (Juglas mikrorajons).

Pasākumā jūsu grupai būs pieejams:

  • atpūtas telpa ar galdiem un krēsliem. Droši var ņemt līdzi savus ēdienus un atspirdzinošus dzērienus bez papildu maksas;
  • viss nepieciešamais spēlei - brilles, attēlošanas ekrāni, sviras, licencētas spēles;
  • novuss un galda spēles;
  • bezmaksas autostāvvieta.
  • Par papildu samaksu pieejami arī kartingi, lāzera peintbols un airsofts (no 16 gadu vecuma). To visu gan vēlams iepriekš pieteikt, lai instruktors var rezervēt laiku jūsu grupai un sagatavot nepieciešamo ekipējumu. Lielāka iespēja, ka bez iepriekšējas rezervācijas būs pieejami tikai kartingi.

Lai pieteiktu ekskursiju (tai skaitā arī kartings), zvaniet pa tālruni +371 27274646 (pēc savienojuma jāspiež poga 1 un tad atkal 1)! “GUNSnLASERS” izklaides parks un kartinga halle strādā katru dienu, tādēļ droši zvaniet jebkurā sev ērtā laikā!

Kāpēc ar skolēniem doties ekskursijās?

Klases izbraucieni ir svarīga izglītības pieredzes daļa, jo tie sniedz vairākas priekšrocības, ko nevar atkārtot un piedzīvot skolas solā.

Lūk, daži iemesli, kāpēc skolēnu ekskursijas ir tik nozīmīgas:

  •  
  • praktiska mācīšanās - ekskursiju laikā ir iespējā mācīties un uzlabot savas zināšanas praktiski. Apmeklējot vēsturisku vietu, muzeju vai dabas parku, skolēni reālā vidē var izpētīt to, ko viņi ir apguvuši klasē. Tas palīdz efektīvāk saprast un atcerēties informāciju;
  • jauna pieredze - ekskursiju laikā bērni var izpētīt jaunas vietas un gūt pieredzi, kādu iepriekš nav guvuši. Tas paplašina redzesloku, palielina izpratni par dažādām kultūrām, dzīvesveidu, sabiedrības notikumiem, tehnoloģijām u.c.;
  • socializēšanās - kopēji klases braucieni sniedz skolēniem iespēju socializēties un komunicēt ar citiem ārpus ierastās skolas vides. Tas palīdz bērnos un jauniešos attīstīt sociālās prasmes, veidot attiecības un iemācīties strādāt kopā kā komanda. Tāpat ekskursiju laikā skolēniem tiek mācīta neatkarība, atbildība un pašapziņa, jo ir jāorientējas jaunā vidē un neierastās situācijās;
  • motivācija - iesaistoties praktiskās un interesantās aktivitātēs, skolēni var vairāk interesēties par konkrēto priekšmetu, tādējādi palielinot zinātkāri un motivāciju mācīties vairāk. Tāpat tiek uzlabots klases kolektīva iekšējais mikroklimats, kas saliedē bērnus savā starpā un samazina mobingu.

Neatkarīgi no tā, vai būs izvēlēts kartings Rīgā vai kāds muzejs un dabas objekts citviet, skolēnu ekskursijas ir svarīgas, jo tās sniedz skolēniem unikālu un vērtīgu mācību pieredzi, kas var palīdzēt viņiem attīstīties akadēmiski, sociāli un personiski. Izbrauciena plānošanā iesaisties bērnus un noskaidrojiet, ko viņi vēlētos darīt.

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi. Te pieejami kartingi, lasertags, peintbols ar krāsu un gumijas bumbiņām, VR un airsoft. Rakstiet uz e-pastu [email protected] un aktīvās atpūtas centrs palīdzēs Jums noorganizēt neaizmirstamu ekskursiju gan lielai, gan mazākai grupai! Kartingi un citas aktivitātes jūs jau gaida.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti