Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Lielisks palīgs mājas darbos – augstspiediena mazgātājs

Ikvienā mājsaimniecībā ir vairāku veidu mājas darbi, kurus var paveikt arvien ātrāk un daudz rūpīgāk, ja ir atbilstoši darba rīki. Viens no šādiem darba rīkiem ir augstspiediena mazgātājs. Mūsdienās tieši augstspiediena mazgātāji ir iemantojuši daudzu cilvēku uzticību un kļuvuši par lieliskiem palīgiem dažādu mājas darbu veikšanā.

Raksta turpinājumā atradīsiet vērtīgu informāciju, kādēļ, iespējams, arī Jums vajadzētu iegādāties šādu ierīci.

  • Kas ir augstspiediena mazgātājs?

Augstspiediena mazgātājs ir ierīce, kura darbojas ar spēcīgu sūkni. Šis sūknis ūdeni ņem no ūdensvada un pēc tam izvada to laukā zem liela spiediena. Ar šī spiediena palīdzību var kārtīgi nomazgāt visus gružus un netīrumus, kas atrodas uz dažāda veida virsmām, kā arī grūti sasniedzamās vietās, piemēram, spraugās, šķirbās un krokās. Ikviens augstspiediena mazgātājs ir precīzs, tā ūdens strūklu var novirzīt uz vajadzīgo vietu. Tas efektīvi aizskalo prom visus netīrumus. Iepriekš nav nekas jāberž vai jāmērcē. Augstspiediena mazgātājus ir ļoti ērti lietot, kā arī pārvietot, jo tiem klāt ir piestiprināti riteņi. Vēl šīs ierīces ir izturīgas un kalpos vairākus gadus.

  • Kādas virsmas var tīrīt ar augstspiediena mazgātāju?

Augstspiediena mazgātājus var izmantot dažādu virsmu tīrīšanai. Jāsaka gan, ka iekštelpās gan nevajadzētu to izmantot, jo tīrīšanas procesā tiek izmantota spēcīga ūdens strūkla. Lai notīrītu virsmas Jums nav nepieciešams izmantot ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus, jo spēcīgā ūdens strūkla tiek galā ar visa veida netīrumiem. Taču, ja tomēr vēlaties tos izmantot, tad izmantojiet speciālus tīrīšanas līdzekļus, kas paredzēti tieši augstspiediena mazgātājiem. 
Ar augstspiediena mazgātāju Jūs varēsiet mazgāt automašīnas, tīrīt iebraucamos ceļus un ietves, sakopt terasi vai lieveni, kā arī kāpnes. Tāpat ar šo ierīci varēsiet mazgāt cita veida transportlīdzekļus, piemēram, velosipēdus, skrejriteņus, kā arī motociklus. Augstspiediena mazgātājs būs labs palīgs, ja vēlēsieties nomazgāt ēku sienas.

  • Kāpēc iegādāties augstspiediena mazgātāju?

Augstspiediena mazgātājs sniedz vairākas priekšrocības atšķirībā no mazgāšanas ar parastu dārza šļūteni. Piemēram, nav vajadzīgs izmantot ķīmiskus tīrīšanas līdzekļus, lai varētu nomazgāt netīrās virsmas. Mazgāšana ar augstspiediena mazgātāju krietni samazina ūdens patēriņu salīdzinājumā ar parastu dārza šļūteni. Augstspiediena mazgātājs tiks galā arī ar virsmām, kurām ir reljefs, piemēram, bruģi, dēļiem vai akmeņiem.

  • Ko ņemt vērā, izvēloties augstspiediena mazgātāju?

Pastāv divi svarīgi parametri, kurus būtu vērts ņemt vērā, pirms iegādāties konkrētu augstspiediena mazgātāju. Nepieciešams ņemt vērā maksimālo ūdens spiedienu, kā arī ūdens plūsmu. Ja būs lielāks spiediens un pēc iespējas spēcīgāka ūdens plūsma, tiks nodrošināta lielāka tīrīšanas jauda. Tīrīšanas jauda ir atkarīga no tā, kādas virsmas ir iecerēts tīrīt. Ja vēlēsieties mazgāt tikai automašīnu, tad Jums pietiks ar mazāk jaudīgu augstspiediena mazgātāju. Savukārt, ja vēlēsieties mazgāt arī iebraucamo ceļu, tad gan vajadzētu izvēlēties pēc iespējas jaudīgāku augstspiediena mazgātāju. 

Ja vēlaties iegādāties augstspiediena mazgātāju, ienāciet interneta veikalā 220.lv, kur tie pieejami plašā izvēlē un par lieliskām cenām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti