Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lietotas riepas – augsta kvalitāte, zemas cenas

Ikvienam autovadītājam nebūs noslēpums, ka automašīnas uzturēšana gada griezumā kopumā mēdz izmaksāt diez gan dārgi. Divas reizes gadā ir obligāti jāmaina riepas - savas un citu satiksmes dalībnieku drošības labad. Likums paredz, ka no 1. decembra līdz 1. martam obligāti visiem automobīļiem ir jābūt aprīkotiem ar ziemas riepām, taču realitātē, mēs zinām, ka Latvijas laikapstākļi nav paredzami un slideni ceļi mēdz ievilkties pat līdz maijam. Divi automašīnas riepu komplekti ir obligāta nepieciešamība jebkuram autovadītājam, kā arī par skādi noteikti nenāks rezerves riepa. Sarēķinot visu kopā, sanāk visai prāvs skaitlis, ja ņem vērā automašīnas īpatnības, kas lielā mērā nosaka to, kādas riepas nepieciešams iegādāties. Vienkāršākiem auto pietiks ar riepu komplektu par pāris simtiem, taču ekskluzīvākas klases automašīnām tik var maksāt tikai viena nevis visas četras riepas kopā.

Bieži vien tieši cena ir tas aspekts, kādēļ klienti izvēlas par labu lietotām nevis jaunām riepām. Atkarībā no automašīnas tas var pat ietaupīt 30-40% no izmaksām, kas, nenoliedzami, ir pieklājīga naudas summa. Ļoti daudziem vieglāk ir katru sezonu pirkt četras jaunas lietotas riepas, nekā reizi trijās sezonās jaunu riepu komplektu. To, kā ērtāk un izdevīgāk izlemj automašīnas īpašnieks, taču riepu servisa darbinieki noteikti palīdzēs ar profesionālu padomu un palīdzīgu roku.

Freda riepu serviss piedāvā kvalitatīvas lietotas riepas no Eiropas un Skandināvijas, kas visas tiek pārbaudītas un testētas atbilstoši Latvijas un Eiropas ceļu satiksmes vajadzībām un noteikumiem.

Ir iespējams iegādāties gan lietotas riepas ar radzēm, gan bez radzēm. Tāpat ir pieejamas vissezonas riepas, kas ir otra populārākā izvēle daudzu autovadītāju starpā, kā arī vasaras riepas ir pieejamas par īpaši pievilcīgām cenām.

Vēršam uzmanību uz to, ka nekad nebūs iespējams iegādāties riepas, kas ir lietotas ilgstoši un bīstamas jaunajiem īpašniekiem. Visas lietotās riepas ir mazlietotas un pārbaudītas. To protektori nav nodiluši, tās nav cauras vai kā citādi apskādētas. Par to ir iespējams pārliecināties arī katram klientam personīgi - aptaustīt, apskatīt un izteikt savu viedokli, jo tieši protektora nodilums ir viens no noteicošajiem faktoriem tajā, vai riepas vēl ir ekspluatācijai derīgas vai nē. Tieši defekti un bojājumi ir tas, kas bieži vien attur daudzus no lietotu riepu iegādes. Par to uztraukties nevajadzētu, jo profesionālu servisa darbinieku viedoklim var pilnībā uzticēties.

Montāža

Freda riepu serviss ne tikai pārdod visa veida riepas, bet arī piedāvā to montāžu. Riepu serviss un apkope piedāvā riepu montāžu uzreiz pēc to iegādāšanās un arī pēc tam. Ja rodas kādas problēmas vai nepieciešama servisa apkope vai padoms, varat droši griezties pie draudzīgajiem servisa darbiniekiem jebkurā sev ērtā laikā! Par sev nepieciešamo palīdzību aicinām sazināties ar servisa darbiniekiem telefoniski vai dodoties uz Freda riepu servisu Dreiliņos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti