Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lietotne Tinder – mūsdienīgai mīlestībai

Tikai pirms dažiem gadiem tiešsaistes iepazīšanās bija tā, par kuru daudzi no mums uzskatīja, ka to dara tikai izmisuši vai dīvaini cilvēki, un neviens neuzdrošinājās atzīt, ka meklē vai ir atradis savu partneri tiešsaistē; mūsdienās tas ir vienkāršākais veids, kā brīvajiem satikt jaunus cilvēkus, un šķiet, ka to dara visi. Ir daudz lielisku iepazīšanās lietotņu, taču pārsvarā cilvēki izmanto vienu – Tinder.

Tinder ir tiešsaistes iepazīšanās lietotne, kas veido pārus, pamatojoties uz viņu fizisko pievilcību. Tā iepazīstina jūs par citiem Tinder lietotājiem, kuri ietilpst noteiktā vecuma diapazonā un pēc dzimuma tos atlasa, ja viņi atrodas noteiktā attālumā no jūsu atrašanās vietas, kā arī lietotne jums paziņo, ja jums ir kādi kopīgi draugi. Jūs izlemjat, vai jums patīk cilvēka izskats vai nē, viņi nekad to neuzzinās. Ja jums ir abpusēja interese, tad Tinder ziņojumapmaiņas funkcija piedāvā privātu tērzēšanas iespēju, kurā sarunāties un labāk iepazīties. 

Tinder ir pieejams kā bezmaksas lietotne operētājsistēmai Android vai iOS; vienkārši lejupielādējiet to no App Store vai Google Play. Iepriekš jums bija nepieciešams Facebook konts, lai pieteiktos, taču pēc Kembridžas analītikas skandāla Tinder pievienoja iespēju izveidot kontu, izmantojot tikai tālruņa numuru. Tas neļaus jums izmantot dažas no lietotnes funkcijām, piemēram, fotoattēlu ņemšanu tieši no Facebook un tas nerādīs, vai jums ir kopīgi draugi.

Cilvēkiem, ar kuriem esam runājuši par Tinder, tas patīk, jo to lietot ir vienkārši: nav gara reģistrācijas procesa. Un, lai arī personības galu galā ir svarīgas ilgtermiņa attiecībās, Tinder atzīst, ka, izmantojot pievilcību arī varam noteikt, cik labi mums ir piemērots otrs cilvēks. Tas ir arī lieliski piemērots izmantošanai mobilajās ierīcēs.

Tinder ir patiešām vienkārša lietotne. Lejupielādējiet to, izveidojiet kontu vai piesakieties savā Facebook profilā, norādiet to cilvēku dzimumu un vecuma diapazonu, kurus vēlaties satikt, un to, cik tālu esat gatavs doties, lai viņus satiktu. Kad Tinder atrod cilvēkus, kuri atbilst šiem kritērijiem, tas ekrānā ievieto kartes, kurās redzams liels personas fotoattēls; pieskarieties šim, lai redzētu īsu aprakstu, ko viņi ir uzrakstījuši, kā arī citus fotoattēlus.

Zem attēla ir sirds ikona un krusts – pieskarieties sirdij, ja jums cilvēks patīk, un krustam, ja viņš jums nepatīk, vai arī velciet pa labi, ja jums patīk, un pa kreisi, ja nepatīk. Ja jums patīk kāds, kam patīkat arī jūs, Tinder pateiks, ka simpātijas ir abpusējas, un atvērs vienkāršu ziņojumapmaiņas funkciju.  Varat arī saistīt savu Tinder gan ar Instagram, gan Spotify. Pirmais parādīs jūsu profilā jaunākos Instagram fotoattēlus, savukārt pēdējais ļaus jums parādīt dažas jūsu mīļākās dziesmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti