Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Matrači kvalitatīvam miegam

Cilvēks miegā pavada lielu daļu savas dzīves, tādēļ ir svarīgi, lai miegs būtu kvalitatīvs un no rīta mēs pamostos atpūtušies un gatavi jaunai dienai un darbiem. Lielu lomu miega kvalitātē spēlē tas, kur mēs guļam, respektīvi- gulta un matracis. Mūsdienās tirgus piedāvājums ir ārkārtīgi plašs un sev tīkamu gultu un matraci ir iespējams izvēlēties no ārkārtīgi daudziem variantiem.

Vidēji vismaz 8 stundas diennaktī ir nepieciešams pavadīt miegā, lai organisms un prāts spētu pilnvērtīgi funkcionēt. Svarīgi šo laiku pavadīt uz tāda matrača, kas nespiež, nav par cietu vai par mīkstu un pilnībā atbilst visām gulētāja vēlmēm. Laiks, kad bija iespējams izvēlēties tikai starp porolona vai atsperu matračiem ir pagājis. Mūsdienu tehnoloģiskie risinājumi piedāvā dažādus veidus kā apmierināt klientu vēlmes un vajadzības. Matračus ir iespējams izgatavot pēc pasūtījuma un īpaši pielāgot. Erti.lv ir veikals, kas piedāvā saviem klientiem pēc pasūtījuma izgatavotus matračus un piegādā tos jebkurā vietā Latvijā.

Kādus matračus var nopirkt?

Daudziem noteikti būs pārsteigums tas, ka ir iespējams izvēlēties daudz vairāk un dažāda veida matračus kā tikai tos, kas tiek reklamēti televīzijā. Erti.lv saviem klientiem piedāvā iegādāties septiņu dažādu veidu matračus, kas ir ar visdažādāko pildījumu, stingrumu, biezumu, cietību un daudziem citiem parametriem. Izvēles iespējas pastāv starp bezatsperu matračiem, Bonell matračiem, Comfort matračiem, Ekonom matračiem, Multi pocket matračiem, Pocket matračiem un pastāv iespēja iegādāties arī dažāda veida matračus bērniem. Bez visa šī plašā matraču klāsta, klientiem ir dota iespēja iegādāties arī jaunu gultu un, protams, dažādus matraču aksesuārus, kas ļaus tam kalpot vēl ilgāk un labāk.

Ortopēdiskie matrači.

Nepareizs matracis un gadiem ilga gulēšana uz tā, ar laiku var radīt ļoti nepatīkamas veselības problēmas, it īpaši muguras apvidū. Ja naktī bieži ir grūti aizmigt, jo nav iespējams atrast ērtu pozu un vēlāk mostaties ar nepatīkamām izjūtām mugurā un locītavās, tad, iespējams, tieši matracis ir pirmais vaininieku sarakstā. Ortopēdiskajiem matračiem ir vairākas priekšrocības:

  • Tiek samazināta slodze uz dažādiem mugurkaula posmiem, kas palīdz labāk un kvalitatīvāk atpūsties un uzņemt spēkus jaunai dienai;
  • Tie uzlabo asinsriti. Caur ķermeni labāk tiek pārvietots skābeklis, kas ir vitāli nepieciešams arī mūsu iekšējiem orgāniem pilnvērtīgai funkcionēšanai;
  • Tie nodrošina pareizu ķermeņa pozīciju un stāvokli miegā. Domājams, ka jebkurš no mums ir pamodies ar sajūtu, kad nogulēta roka, stīvs plecs vai spranda. Ar ortopēdisko matraci šādām problēmām varēsiet māt ardievas, jo ķermenis atpūtīsies ērti un ar pareizo atbalstu.

Visi matrači tiek ražoti Latvijā no ekoloģiski tīriem materiāliem, kas ir matrača liela pievienotā vērtība. Ergonomisks un mūsdienīgs dizains visiem pasūtījumiem un jau gatavai precei arī ir viens no  galvenajiem iemesliem, kādēļ daudzu klientu izvēle krīt par labu tieši Erti.lv ražotajiem matračiem.

Ar matraču piedāvājumu ir iespējams iepazīties gan internetā, gan veikalos uz vietas Rīgā un citur Latvijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti