Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mēbeles par zemām cenām tepat Latvijā – «Jūsu Istaba»

Tiem, kas meklē kvalitatīvas mēbeles par zemām cenām, veikals "Jūsu Istaba" piedāvā labākos mēbeļu variantus par pieejamām cenām. Mēs sadarbojamies ar vairāk nekā 50 vadošajiem ražotājiem, piedāvājot kvalitatīvas mēbeles plašā cenu kategorijā.

„Jūsu Istaba” piedāvā ekonomiskās klases modeļus, kā arī  standarta kategorijas mēbeļu komplektus mājokļa vai biroja labiekārtošanai. Katalogā ir vairāk nekā 1000 mēbeļu vienību. Katrai mūsu precei ir piešķirta ražotājfabrikas garantija. Pie mums Jūs varēsiet iegādāties kvalitatīvas mēbeles par saprātīgām cenām!

Mēbeļu katalogs visiem

  • Virtuvei. Viss nepieciešamais, lai iekārtotu funkcionālu, praktisku un mājīgu virtuves vidi: gatavas virtuves iekārtas, ēdamzonas komplekti, galdi un krēsli, atsevišķi skapīši un aksesuāri, kas pārvērtīs Jūsu virtuvi par stilīgu un ērtu vietu mājoklī.
  • Viesistabai. Mums ir ārkārtīgi liela dīvānu, mīksto atpūtas krēslu, skapīšu sistēmu izvēle, kā arī kumodes, bufetes un TV galdiņi jebkurai gaumei.
  • Guļamistabai. Guļamistabas komplekti un atsevišķas mēbeles, gultas, naktsskapīši, skapji, kosmētikas galdiņi ar spoguļiem un bez.
  • Bērnistabai. Kvalitatīvi un droši rakstāmgaldi, dīvāni, skapji, gultas, skapji mantu glabāšanai – viss, lai bērna istaba būtu funkcionāla un stilīga, bet tajā pat laikā nebūtu pārslogota ar mēbelēm.
  • Birojam. Mēs piedāvājam praktiskus datorgaldus, plauktus un plauktu kombinācijas, komplektus vadītāja kabinetam, biroja krēslus, rakstāmgaldus.

Labākās mēbeles online(internetveikalā)

Veiciet pirkumus neizejot no mājas! Mēs piedāvājam dažādus apmaksas veidus:

  • Ar karti pasūtījuma saņemšanas brīdī
  • Ar pārskaitījumu
  • Skaidrā naudā kurjeram
  • Uz nomaksu

Katram mūsu klientam mēs piedāvājam visizdevīgākos iegādes nosacījumus. Jaunajiem un pastāvīgajiem klientiem mēs esam izstrādājuši atlaižu sistēmu – personalizētas atlaides un lojalitātes programmas. Lai padarītu mēbeļu iegādi vēl patīkamāku, mēs piedāvājam iespēju laimēt dāvanas un atlaižu kuponus sociālajos tīklos, kā arī rīkojam akcijas un izpārdošanas noteiktām preču grupām.

Piegāde un garantija

Mūsu kompanijā pasūtījumu piegādi veic mūsu kurjeri ar kompānijas transportu, kas nodrošina ātru pasūtījumu saņemšanu. Apmaksātus pasūtījumus var saņemt arī pie mums uz vietas. Mūsu noliktava atrodas Rīgas robežās.

Mūsu katalogā ir pārstāvēta produkcija no vadošajām mēbeļu rūpnīcām. Mēs sadarbojamies tikai ar uzticamiem piegādātājiem. Mēs piedāvājam pircējam augstas kvalitātes mēbeles ar ražotāja garantiju. Uz visām pie mums iegādātajām mēbelēm darbojās garantija līdz 36 mēnešiem (atkaribā no preču grupas). Ja uzstādīšanas laikā tiek konstatēts brāķis, preces atgriešanas izmaksas uzņemas veikals.

Mēs darām visu, lai izvēloties/iegādājoties mēbeles, Jūs domātu tikai par mēbelēm – par pārējo parūpēsimies mēs!


VEIKALS JŪSU ISTABA

+371-67-660-670
+371-66-102-944

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti