Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Meklējam risinājumus – Kā iekārtot mazu vannas istabu?

Daudzos mājokļos ir pavisam nelielas vannas istabas. Taču, tā vietā, lai ierobežoto platību uztvertu kā trūkumu, mēs varam iemācīties prasmīgi izmantot katru telpas centimetru. Jo patiesībā noslēpums slēpjas nevis kvadrātmetros, bet gan to pielietojumā.

Interneta veikals 220.lv ir apkopojis svarīgāko, kas būtu jāzina, iekārtojot nelielu vannas istabu. Turpini lasīt, un Tu sapratīsi, ka to īstenot nemaz nav tik sarežģīti.

Izvēlies radošu telpas iekārtojumu

Rēķinoties ar pavisam mazu pieejamu platību, ir svarīgi censties to izmantot pēc iespējas funkcionālāk. Šajā gadījumā Tev vajadzētu nevis uztraukties par to, cik pareizi telpa izskatīsies, bet gan koncentrēties uz to, lai vannas istabas iekārtojums atbilstu Tavām vēlmēm un vajadzībām. Ja Tev paveicas, un ir iespēja izplānot, kā telpa izskatīsies no pašas sīkākās detaļas, izmanto šo priekšrocību. Nebaidies no netradicionāliem risinājumiem, jo tie ne tikai var radīt labāko rezultātu, bet arī personalizēt Tavu vannas istabu. Piemēram, domājot par to, kāda santehnika iederētos telpā, vari izvēlēties vai nu tikai dušu, vai vannu, vai arī apvienot tās kopā, radot multifunkcionālu zonu dažādām vajadzībām. Atceries, ka visu nepieciešamo vannas istabai un citām telpām vari iegādāties interneta veikalā 220.lv.

Vertikālās domāšanas nozīme

Šis ir viens no paņēmieniem, kuru ļoti bieži izmanto mazu telpu iekārtošanā. Gadījumos, kad nav pietiekami daudz horizontālās platības, ar kuru strādāt, jāsāk domāt vertikāli. Turklāt, kā priekšrocību var minēt arī to, ka vertikālās līnijas palīdz radīt lielākas telpas sajūtu. Šajā gadījumā, piemēram, vari izvēlēties nevis platākus, bet šaurākus un augstākus plauktus, izmantot zonu virs tualetes poda, lai ierīkotu, piemēram, piekaramo plauktu. Tāpat arī iespējams pielietot garāku spoguli, kas pats par sevi ir laba izvēle, ja vēlies radīt telpiskuma efektu.

Gudra mantu uzglabāšana

Neatkarīgi no tā, vai Tu dzīvo vienatnē, vai ar ģimeni, ir svarīgi izmantot visu iespējamo platību vannas istabā, pielietojot to pēc iespējas praktiskāk. Un dažādu lietu uzglabāšana noteikti ir prātīgs mērķis. To vari sasniegt, ierīkojot sienas plauktus, izmantojot uzglabāšanas kastes un grozus, uz durvīm karināmos plauktiņus un citus risinājumus.

Izmanto minimālismu savā labā

Liela daļa mazu vannas istabu ir ideāli piemērotas minimālisma stila iekārtojumam. Tas nozīmē, ka Tev iekārtojums jāveido, izvēloties tikai pašu nepieciešamāko. Jāizvairās no liekiem priekšmetiem, dekoriem un objektiem. Minimālisms nav pieticība, tā ir gudra izvēle iekārtot vannas istabu vai kādu citu telpu tā, lai pa rokai būtu tika viss nepieciešamais.

Izvēloties ieviest šo stilu arī savā mājoklī, Tev jāpārliecinās, ka estētiskie varianti, kuriem Tu dod priekšroku, sakrīt ar minimālismu. Šeit var iederēties Skandināvu stila iezīmes, kā arī ultra moderna santehnika. Atceries, ka šajā gadījumā mantu glabāšana būs jānovirza uz citu telpu, pretējā gadījumā tas nesaskanēs ar minimālisma principiem.

Daudzi no mums noteikti vēlētos, kaut viņu vannas istabā būtu vairāk vietas. Taču lielākajā daļā gadījumu pievienot papildu kvadrātmetrus gluži vienkārši nav iespējams, taču, kā redzi, ir vairāki paņēmieni, kā izmantot to vietu, kas mums ir. Pielieto mūsu padomus, lai padarītu arī savu nelielo vannas istabu funkcionālāku un modernāku. Jaunas idejas pārmaiņām vari smelties interneta veikala 220.lv plašajā piedāvājumā.

Iespējams, Tev ir vēl kāda ideja, kuru izmantot, lai ietaupītu vietu mazāk telpā? Droši dalies ar to komentāros!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti