Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

MITSUBISHI ELECTRIC siltumsūkņi, gaisa kondicionieri un ventilācijas sistēmas bezrūpīgai dzīvei, labsajūtai un komfortam!

Augstas kvalitātes un efektivitātes siltumsūkņi, gaisa kondicionieri un ventilācijas sistēmas no MITSUBISHI ELECTRIC nodrošinās Jūsu vēlmēm un vajadzībām atbilstošas inovatīvās tehnoloģijas. Radīs komfortu ap Jums un Jūsu tuvajiem, gan bargajos ziemas mēnešos, gan arī vasaras karstākajās dienās.

Mini ventilācijas sistēmas no MITSUBISHI ELECTRIC būs risinājums, kas ne tikai uzlabos gaisa kvalitāti, bet arī ļaus ietaupīt apkures sezonā. Energoefektīvs, pārsteidzoši kluss un viegli uzstādāms arī tikko izremontētās telpās, ar siltuma reģenerāciju līdz 85 %. Mini ventilācijas iekārtas ir iespējams uzstādīt horizontāli un vertikāli, lai iederētos dažādās tipa telpās.

HERO MSZ-LN ir dizaina sērijas Siltumsūkņi, kas pateicoties savam inovatīvajam, vizuālajam izskatam, saņēmis Good Design Awards dizaina balvu. Elegants un moderns dizaina elements, kurš pat visbargākajos ziemas apstākļos vai karstākajās vasaras dienas svelmēs padarīs uzturēšanos telpā patīkamu. Klusas darbības un augstas efektivitātes siltumsūknis ar iebūvētu 3D sensoru efektīvākai darbībai. Hero ir iebūvēts bezvadu WiFi modulis, kuru Jūs varat viegli pārvaldīt izmantojot mūsu MELCloud aplikāciju. Iegūstot pilnu kontroli pār siltumsūkni atrodoties mājās vai ārpus tās. Pieejamas četras siltumsūkņa krāsas - balta, perlamutra/balta, melna un sarkana.

Jaunie AP sērijas  gaisa kondicionieri no Mitsubishi Electric apvieno energoefektivitāti ar modernu baltu dizainu. Tas ir patīkami kluss, eleganta dizaina un pārsteidzoši efektīvas darbības. Var izmantot to gan apkurei ziemas mēnešos, gan gaisa dzesēšanai karstajās vasaras dienās. AP sērijas kondicionieros ir iebūvēts efektīvas darbības GWP R32 dzesētājs un WiFi modulis, lai nodrošinātu Jums vieglāku vadību un ierīces pārvaldīšanu.

Apskati tuvāk gaisa kondicionieru, siltumsūkņu un ventilācijas iekārtas darbības principus MITSUBISHI ELECTRIC oficiālā Latvijas pārstāvja, SIA “ECOINNOVATION”, interneta vietnē www.ecoinnovation.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti