Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Noderīgi padomi, kas palīdzēs Tev kļūt par lāzertaga profesionāli

Ja esat ieinteresēts lāzertaga spēlē, tad noteikti zināt, ka galvenais šajā spēlē ir uzvara un tas, kādu ieguldījumu Jūs sniedzat komandas kopējos rezultātos. Ja spēlēsiet kā profesionālis, Jūsu komanda pavisam noteikti katru spēli beigs rezultātu tabulas augšgalā. Lūk, daži noderīgi padomi, kas būtu jāņem vērā, lai uzlabotu prasmes un kļūtu par lāzertaga profesionāli.

Šaujiet nepārtraukti!

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā palielināt uzvaras iespējamību un uzlabot lāzertaga spēles prasmes, ir nepārtraukti šaut! Lāzertaga spēles priekšrocība ir tā, ka ieroča pārlādēšana ir pavisam vienkārša, tādēļ vajadzētu nepārtraukti uzbrukt pretiniekam, šaujot. Protams, ne visi šāvieni būs precīzi, taču tas palielina iespējamību, ka trāpīsiet mērķī un uzvarēsiet ātrāk nekā ierasts.

Esiet aktīvs!

Lāzertaga spēlē jāatceras viens vienkāršs pamatnoteikums – trāpīt kustīgam mērķim ir sarežģītāk nekā mierīgam. Ja redzat vai jūtat, ka pretinieks ir pavisam tuvu, nestāviet uz vietas.

Svarīga šīs spēles taktika ir arī veiksmīga slēpšanās no pretinieka komandas. Ņemiet vērā – nepieciešams, lai Jums trāpa pēc iespējas mazāk, taču Jūs pats trāpāt pēc iespējas vairāk.

Lāzertags Rīgā ir lieliska vieta, kur pilnveidot šo prasmi, tādēļ noteikti to izmēģiniet. Esiet aktīvs un centieties paredzēt spēles gaitu, rīkojoties atbilstoši situācijai!

Dodiet priekšroku tumšam apģērbam

Lai kļūtu par lāzertaga profesionāli, jāievēro ikviens veiksmīgas spēles priekšnosacījums. Viens no tiem – tumšs apģērbs. Ja Jūsu mērķis ir uzvara, tad maskējošs apģērbs ir obligāta prasība.

Ja nevarat garantēt, ka esat pilnībā ģērbies tumšā apģērbā, tad vismaz izvairieties no neona toņiem. Tie ir pārāk spilgti, tādējādi pretiniekam būs vieglāk Jūs pamanīt.

Ieturiet distanci

Lai gan daudzi uzskata, ka labāk palikt barā spēles laikā, tā nav! Ja Jūs esat visi vienkopus un atrodaties pretinieka mērķī, viņam ir lielāks mērķa rādiuss un pastāv lielāka iespējamība, ka viņš gūs panākumus, trāpot.

Turpretī, ja esat viens pats vai divatā ar kādu no komandas, varat turēt pretinieku neziņā līdz pat pēdējam brīdim - atrast un sašaut katru pretinieku ir sarežģītāk, nekā tad, ja visi atrodas vienkopus. Ievērojot šo taktiku, varat garantēt, ka spēles laikā netiekat sašauts ne reizi.

Centieties atrasties pēc iespējas zemāk

Patiesībā pastāv nopietns iemesls,kādēļ armijnieki ir pilnveidojuši zosu gājienu jeb gājienu tupus stāvoklī–tādējādi iespējams izvairīties no uzbrukuma.Ja tiešām vēlaties kļūt par profesionāli un mazināt pretinieka iespējas Jums trāpīt, tad centieties spēli pavadīt pēc iespējas zemāk!

Ja neprotat pārvietoties tupus stāvoklī, pamēģiniet gluži vienkārši pietupties, kad Jūtat, ka Jums uzbrūk – arī tas bieži vien pārsteidz pretinieku un palīdz izvairīties no šāviena.  

Ziniet un pārziniet spēles laukumu

Ja zināsiet un rūpīgi izpētīsiet spēles laukumu, spēles laikā tas pavisam noteikti atmaksāsies! Īsts profesionālis no citiem lāzertaga spēlētājiem atšķiras ar to, ka ekstremālās spēles situācijās uzreiz zina, kur patverties no pretinieka.

Lāzertagā nav nekā sliktāka, kā nepārzināt spēles laukumu – tā Jūs nepārtraukti atrodaties potenciālās nepatikšanās. Laukuma pārzināšana ir milzīga spēlētāja priekšrocība, kas lāzertaga laikā spēlē izšķirošu lomu.

Jau tagad domājiet soli uz priekšu un apmeklējiet Laserdog.lv – šajā lapā iespējams izpētīt aptuveno lāzertaga laukuma izvietojumu un iekārtojumu!

Brīžiem esiet nekaunīgs un viltīgs

Ja šķiet, ka uzvara slīd ārā no rokām, ir laiks būt nekaunīgam un viltīgam - brīžiem tas ir pat ieteicams. Tas ir īpaši pareizi, spēlējot pret cilvēkiem, kas konkrētajā mirklī ir profesionālāki – pārsteidziet tos nesagatavotus. Izstrādājiet oriģinālu taktiku un pielietojiet vēl neredzētus spēles paņēmienus. Ticiet – tas atmaksāsies un ar laiku Jūsu spējas tiks novērtētas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti