Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Pieprasītākās kāzu vietas Latvijā un Baltijā, tagad atrodamas vienuviet!

Nenoliedzami, ka viens no svarīgākajiem lēmumiem, kas jāpieņem jaunajam pārim, plānojot kāzas, ir kāzu vietas izvēle. Tā var būt atkarīga no jaunā pāra budžeta, viesu skaita, kā arī dzīvesvietas. Izvēloties vietas svinībām, dažiem ir svarīgi, lai tās ir tuvāk pārējiem kāzu viesiem, bet citi vēlas šo svarīgo notikumu atzīmēt citur – kādā jaunā, varbūt pat neparastā vietā. Neatkarīgi no tā vai tiek meklētas lētas kāzu svinību vietas, viesu nami kāzām, svinību vieta mazām kāzām vai kāzu svinību vietas Kurzemē vai Vidzemē, kāda no šīm noteikti ir perfekta tieši jūsu kāzām.

Atlasot tīkamākās kāzu vietas Latvijā, var sākumā tās iedalīt pa reģioniem. Katram no tiem piemīt savs šarms.

Kāzu vietas Kurzemē

Izdzirdot vārdu Kurzeme, daudziem nāk prātā tieši jūra. Bet kāzu svinību vietas šajā reģionā ir visdažādākās. Upes krastos, mežu ielokā, netālu no jūras – kāzu vietas Kurzemē piedāvā pa kripatai no visa. Ja tiek meklētas kāzu vietas Latvijā ne pārāk tālu no pilsētas kņadas, kā arī blakus jūra, tāda ir tepat vēju pilsētā Liepājā. Ir vairākas vietas kāzām, kur tiek piedāvāta svinību vieta mazām kāzām, kā arī iespēja slēgt laulību ne tik tradicionālās vietās, piemēram, piestātne ūdenstransportam.

Viesu mājas pie dabas pasargās jūsu svētkus no svešām acīm, paslēpjot svinētājus mežu ielokā pie ūdenskritumiem. Varēsiet izbaudīt senatnīgo pieskaņu, nakšņojot arī vēsturiskās vietā. Un, ja jaunais pāris ir ne tikai kāzu vietas Latvijā meklējumos, bet vēl nevar izlemt kur tieši slēgt pašu laulību, daudzi viesu nami Kurzemē piedāvā arī šo.

Ja reiz tiek izskatītas kāzu svinību vietas Kurzemē, tātad pie ūdens. Viesu nams “Ūdensdzirnavas” ir romantiska vieta ar senatnīgu pieskaņu Strazdes dzirnavezera krastā. Kā kāzu vietas Kurzemē ir atrodamas ne tikai viesu mājas, bet arī pilis un muižas Kurzemē. Zināmākās muižas Kurzemē, kur svinēt kāzas vai rīkot laulību ceremoniju ir Padures muiža, Īvandes muiža, Dundagas muiža.

Ja kāzu vieta tiek meklēta pils, tad, piemēram, Jaunmoku pils atrodas Kurzemē – tikai 75 kilometru attālumā no Rīgas. Tā var būt vieta gan plašām, gan mazākām kāzām.

Kāzu vietas Zemgalē

Kā kāzu vietas Zemgalē arī der izvērtēt muižas, jo šis reģions ir tik tiešām bagātīgs ar tām. Ja interesē lētas kāzu svinību vietas ar vēsturisku pieskārienu, tad ir neskaitāmas svinību vietas kāzām, kas būs tieši laikā. “Abgunstes muižā” var nosvinēt greznas kāzas, kas ir gan lielākam cilvēku skaitam, gan mazas kāzas. Lielupes krastā omulīgi iekārtojusies “Ānes muiža”. Šajos Zemgales plašumos varēsiet aizmirst ikdienas steigu.

Atpūtas komplekss “Grantiņi” piedāvā nosvinēt šo svarīgo dienu plašā, ūdens un mežu ieskautā teritorijā, baudot romantiku un dažādas aktivitātes. “Rožmalās” vietas būs pietiekami gan lielām kāzām, gan mazām kāzām. Ja vēlies gan mieru un skaistu vidi, gan komfortu vari ļauties viesnīcas un restorāna “Zoltners” šarmam un atmosfērai. Ja apskatat viesu namus Zemgalē, tad viesu nams “Zaļie atvari” ir vieta, kur svinēt un atpūsties no ikdienas kņadas.

Kāzu vietas Vidzemē

Kāzu svinību vietas Vidzemē apkopo gan tās pakalnus, gan līdzenumus, upes un ezerus, kā arī kultūrvēsturisko mantojumu. Ar tik lielu dažādību, atlasīt kāzu vietas Vidzemē var būt patiesi sarežģīti. Ja vēlies šo svinīgo notikumu atzīmēt ar senatnīgu piesitienu, kā kāzu vietas Latvijā der izvērtēt dzirnavas, jo Vidzeme ir bagātīga ar tām.

Viena no tām ir “Springšļu dzirnavas”, kas būs piemērota vieta kāzām jebkurā gadalaikā. Kāzu svinību vietas Vidzemē ir tik dažādas, ka nebūs jāizlemj vai vēlies kāzas atzīmēt pie ezera vai upes. Piemēram, viesu nams “Nītaures dzirnavas” ir spējīgs piedāvāt tos abus un stiklotu terasi no kuras paveras brīnišķīgs skats.

“Vaives dzirnavas” piedāvā atzīmēt svarīgo notikumu kādreizējā klēts ēkā, kuru ieskauj meži un smilšakmens atsegumi. Šī būs lieliska vieta mazām kāzām.

Kāzu svinību vietas Vidzemē bieži vien tiek ierīkotas arī pilīs. Bet tas nenozīmē, ka šim notikumam jābūt garlaicīgam. Kāzu vietas Vidzemē spēj apvienot vēsturi ar mūsdienām un padarīt svarīgo dienu vēl īpašāku. Dikļu pils ir vieta, kur nosvinēt lielas un krāšņas kāzas. Vieta gan ceramonijai, gan svinībām. Satikties pie Mīlestības ozola un pēc tam doties uz seno parku ieskauto pili, kura paceļās pār ezeru. Bīriņu pilī apvienota romantiska gaisotne un vēsture. Toties atpūtas komplekss “Ungurmalas” apvieno gan eleganto, gan vienkāršo. Svinību zāli ir iespējams pielāgot sev vēlamajai tematikai un pēc tam atpūsties svaigā gaisā, ezera krastā.

Kāzu vietas Latgalē

Latgale ir zilo ezeru zeme, tādēļ kāzu svinību vietas noteikti jāizskata kādā no viesu mājām ezeru krastos. Latgalē atrodami viesu nami kāzām, kuros izbēgt no lielo pilsētu kņadas un pavadīt svētkus mierā kopā ar ģimeni.

Lejas ezera krastā atrodas atpūtas komplekss “Lejasmalas”. Šeit varēs nobaudīt tradicionālus Latgales ēdienus, atpūsties no ikdienas kņadas un nosvinēt šo svarīgo dienu neskartā dabas skaistumā. Turpretī atpūtas kompleksā “Saules sēta” atrodamas vietas svinībām gan lielākām, gan mazākām kompānijām.

Kāzu portāls Wedded Society ( www.weddedsociety.com) ir vieta, kur jaunie pāri viegli atrod savu vietu kāzu svinībām, jo portāls piedāvā atlasīt kāzu vietas pēc ērtībām, cenas un pat pēc tā cik tuvu tā jums atrodas!

Pievienojies un plāno savas kāzas ar Wedded Society jau tagad!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti