Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Poligrāfijas pakalpojumi visām prasībām – Printmix.eu

Lai arī šis ir laiks, kad digitālās iespējas svin savu uzvaras gājienu, tomēr vēl arvien aktuāli ir arī visdažādākie poligrāfijas pakalpojumi. Poligrāfija sniedz iespējupiešķirt lietām pievienoto vērtību –izdrukātas fotogrāfijas, personalizēti kalendāri un apdrukāti tekstila izstrādājumi ir tikai daļa no iespējām, kas īstenojamas ar poligrāfijas un tipogrāfijas pakalpojumu sniedzēju starpniecību.

Viens no variantiem, kā realizēt savas ieceres, ir sadarbība ar PrintMix. Uzņēmuma piedāvājumā:

  • Dažādu formātu un veidu drukas pakalpojumi;
  • Zīmogu izgatavošana;
  • Dizaina un maketu izstrāde;
  • Kalendāru drukāšana;
  • Tekstila izstrādājumu apdruka

Tipogrāfija nodrošina kvalitatīvus pakalpojumus gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, iespējams īstenot visdažādākās idejas.

Tekstila izstrādājumu apdruka

Tekstila izstrādājumu apdruka ir lielisks veids, kā panākt oriģinālu efektu – personalizēts krekliņš palīdzēs paust kādu konkrētu vēstījumu, savukārt apdrukātas spilvendrānas, dvielis vai auduma iepirkumu maisiņš ir lieliska ideja dāvanai. Druka uz auduma aktuāla arī gatavojoties pasākumiem, piemēram, sporta spēlēm, festivāliem un citiem notikumiem, kur nepieciešama kāda komandas vai dalībnieku atpazīšanas zīme.

Klientu idejas tiek īstenotas, izmantojot kvalitatīvus materiālus un jaunākās paaudzes drukas iekārtas, tādā veidā garantējot teicamu rezultātu.

Kalendāru druka un izgatavošana

Plaši izmantots pakalpojums ir kalendāru druka – personalizētus kalendārus izvēlas gan privātpersonas, gan uzņēmumi. Šāda druka ļauj pielāgot kalendāru savām iecerēm, izvēloties gan izmērus un dizaina risinājumus, gan arī aktuālo informāciju, ko tajā atspoguļot. Uzņēmumi kalendārus izmanto gan kā dāvanas darbiniekiem, klientiem un sadarbības partneriem, gan arī kā instrumentu zīmola atpazīstamības veicināšanai.

PrintMix nodrošina vairākus kalendāru veidus un plašas iespējas īstenot savas ieceres:

  • Izvēlei vairākas kalendāru sagataves, kā arī iespēja īstenot nestandarta risinājumus;
  • Kalendāru druka pieejama vairākās valodās (latviešu, krievu, angļu, igauņu, lietuviešu u.c.);
  • Tiek nodrošināta personalizēta maketa izveide, ņemot vērā klienta individuālās prasības;
  • Izvēlei dažādu veidu, izmēru, krāsu spirāles;
  • Vairākos variantos pieejamas arī kalendāru stiprinājuma kniedes

Personalizētu kalendāru druka ir lielisks veids, kā iepriecināt sevi un citus ar kaut ko noderīgu, taču tajā pašā laikā - unikālu.

Citi drukas produkti

PrintMix piedāvājumā arī cita veida drukāšanas iespējas – var izgatavot vizītkartes, ielūgumus, lielformāta plakātus, uzlīmes un etiķetes, bukletus un katalogus, kā arī daudzus citus drukas produktus.

Ja aktuāla ērti pieejama un  ātra druka, tad PrintMix būs labākā izvēle. Klientu ērtībām tiek nodrošināta iespēja drukāt, kad nepieciešams un tik daudz eksemplāros, cik vajadzīgs, turklāt iekļaujoties iespējami īsos termiņos.Pasūtījumi parasti tiek izgatavoti 24 stundu laikā no rēķina apmaksas brīža, taču lielāku apjomu vai specifiskāku pasūtījumu izstrādes termiņš ar klientu tiek saskaņots individuāli.

Kvalitatīva un izdevīga druka – teicami risinājumi ikvienam

Kvalitatīva un vienlaikus arī izdevīga druka patiešām ir iespējama! Uzņēmuma cenu politika veidota tā , lai kvalitatīvi poligrāfijas pakalpojumi būtu pieejami ikvienam, neatkarīgi no vēlmēm un iespējām.  

PrintMix komandā darbojas kompetenti darbinieki, kuri zina, kā klientiem sniegt vislabākos risinājumus. Komplektācijā ar jaunāko tehnoloģiju un augstvērtīgāko materiālu izmantošanu vienmēr tiek panākts teicams rezultāts. Drukāšana noris, izmantojot dažādas tehnikas, tādā veidā nodrošinot iespēju īstenot arī patiešām kreatīvas idejas.

PrintMix – tā ir vieta visdažādāko ideju īstenošanai. Piedāvājumā ne tikai jau minētie pakalpojumi, bet arī daudzi citi risinājumi, tostarp pužļu, diplomu, sertifikātu dizaina izveide un druka, kā arī daudzu citu specifisku projektu realizēšana. Ieskaties un uzzini vairāk – Printmix.eu!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Gaisa kondicionieris palīdzēs sagatavoties vasarai

Tuvākajās dienās Latvijā varētu tikt pārsniegti kārtējie siltuma rekordi un arī vasarā, visticamāk, būs līdzīgi. Ja vēlaties vasaru pavadīt komfortablā temperatūrā ofisā vai mājās ir vērts jau l...

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti