Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Profesionāli personāla atlases pakalpojumi

Kvalificēts darbaspēks ir jebkura uzņēmuma panākumu ķīla, taču atrast īstos darbiniekus mūsdienās nav nemaz tik viegli. Latvijas demogrāfiskā un ekonomiskā situācija šobrīd ļauj darbiniekiem būt izvēlīgiem un uzņēmumiem ir jāpieliek lielas pūles, lai piesaistītu kvalificētu un arī motivētu personālu.

Personāla atlases kompānija Workin ir savā jomā viena no vadošajām ne tikai Latvijā, bet arī Ziemeļeiropas mērogā. Galvenais birojs ir Rīgā, taču izveidotas arī vairākas nodaļas citās Eiropas valstīs. Uzņēmuma kodolu veido personāla atlases speciālisti, kas darbā iekārtošanas jomā strādā jau no 2010. gada un šajā laikā ir uzkrājuši plašu pieredzi.

Work In nodrošina dažādas kvalifikācijas, t.sk. augsti kvalificētu speciālistu atlases pakalpojumus, kā arī darbinieku nomu. Firma sadarbojas ar visu nozaru uzņēmumiem, fokusējoties uz transporta, loģistikas, ražošanas, IT, finanšu, mārketinga, medicīnas un celtniecības nozarēs strādājošo piesaisti.

Pilna spektra personāla atlases pakalpojumi

Uzņēmumi atšķiras pēc sava lieluma, finansiālajām iespējām, mārketingam un darbinieku atrašanai atvēlētā budžeta. Apzinoties šīs īpatnības, personāla aģentūra ir sadalījusi pakalpojumus četrās daļās:

  • Klasiskā personāla atlase (Atbilstošu kandidātu meklēšana un atlasīšana pēc uzņēmuma definētiem kritērijiem un prasībām – zināšanas, profesionālā pieredze, psiholoģiskās īpatnības u.c. nosacījumi. )
  • Ekonomiskā personāla atlase (Darbinieku meklēšana, atlase un intervēšana pa tālruni. Saņemsiet tikai tos kandidātus, kas atbilst izvirzītajām prasībām.)
  • Vadošo speciālistu atlase (“headhunting”) (Augstas kvalifikācijas speciālisti un vadītāji, lielākoties, nemeklē jaunas vakances, taču var piekrist pāriet uz citu uzņēmumu, ja tiek uzrunāti personīgi. Atlasam augstākās kategorijas speciālistus no Latvijas un ārzemēm.)
  • Masveida personāla atlase (Ražošanā, būvniecībā, viesmīlībā un mazumtirdzniecībā nereti ir vajadzīgs liels darbinieku skaits. Palīdzam atrast un aizpildīt brīvās vakances.)

Personāla atlases process no A līdz Z

Viss sākas ar sarunu vai vismaz e-pastu. Noskaidrosim Jūsu vajadzības, prasības, nepieciešamās darbinieku kompetences un uzdevumus un ķersimies pie darba.

Darbinieku atrašanai izmantojam savas datubāzes, sociālos tīklus, vakanču portālus, veidojam reklāmas kampaņas, kā arī izmantojam citus kanālus. Kad potenciālie kandidāti atrasti, vērtējam viņu pieredzi, uzvedību, psiholoģiskās īpatnības un kompetences.

Pārliecināmies, ka iespējamais darbinieks atbilst ne tikai formālām prasībām, bet arī uzņēmuma vajadzībām. Tas nozīmē, ka ne tikai runājam ar kandidātu, bet arī ievācam atsauksmes no iepriekšējiem darba devējiem, ja tādas ir pieejamas.

Ar saviem sadarbības partneriem vēlamies uzturēt ilgtermiņa attiecības un strādājam tā, lai mūsu klienti vēlētos sadarboties atkārtoti. Līguma nosacījumu ietvaros aizstājam izvēlēto darbinieku ar citu kandidātu, ja tas pārtrauc darba attiecības pirms noteiktā termiņā.

Vairumā gadījumu pirmie kandidāti ir pieejami jau pēc 10 dienām. Uzziniet vairāk par to, kā notiek personāla atlase šeit - https://workin.lv/personala-atlase/ 

Līdzšinējā pieredze un panākumi

Savas ilgās darbības laikā esam atraduši darbiniekus tādiem Latvijā un ārzemēs zināmiem uzņēmumiem kā Ikea, Tet, Latvijas pasts, Forevers, Bolt, Baltic Beach Hotel, BCT, BLS, Daily un daudziem citiem.

Vajadzības gadījumā nodrošinām arī personāla piesaisti no trešajām valstīm, t.sk. Ukrainas. Atrodam darbiniekus un palīdzam tulkot un nokārtot visus dokumentus, t.sk. darba vīzas, lai darbinieki varētu likumīgi strādāt visā Latvijas teritorijā. Jums nav jā Esam arī saņēmuši NVA licenci darbiekārtošanas pakalpojumu sniegšanai daudzās Eiropas valstīs.

Uzņēmumiem, kas vēl tikai meklē personāla atlases kompāniju, varētu būt arī patīkami uzzināt, ka  WORK IN pakalpojumu cenas ir ļoti konkurētspējīgas. Ienāciet mūsu mājaslapā - https://workin.lv/ vai atrakstiet uz [email protected] un noskaidrojiet, cik ilgā laikā varam atrast Jūsu uzņēmumam darbiniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti