Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Reperis Akon paspiež roku puisim no Saldus

Ja pirms tam bija dzirdēts, ka pasaulē prestižāko radošuma festivālu Cannes Lions var salīdzināt ar vienu lielu un raibu Holivudas ballīti, Rihards Gromuls, puisis no Saldus, kurš ir viens no Young Lions Latvia Digital komandas dalībniekiem, var pilnīgi oficiāli apliecināt – baumas izrādījušās ļoti patiesas.

Sperot pirmos soļus Kannu lauvu teritorijā, Rihards jau nonācis aci pret aci ar pasaules megazvaigzni – amerikāņu reperi Eikonu (Akon). Tam par apliecinājumu kalpo arī abu kopīgs foto, kuru Rihards solās glabāt savā slavenību albumā, cerot, ka tas taps biezāks ar katru dienu. Abi pat paguvuši pārmīt dažus vārdus par mūziku un sportu, turklāt Eikons apliecinājis, ka zina mūsu Kristapu Porziņģi. Tas gan Rihardu nav izbrīnījis, jo Porziņģi nezināt patiešām būtu grēks. Jāsaka gan, visi grandiozie festivāla notikumi tikai vēl priekšā, piemēram, - sarkanais paklājs. Tāpēc aicinām turēt roku uz pulsa un acis šeit, lai ik dienu uzzinātu karstākos jaunumus tieši no notikumu epicentra!

Atgādinām, ka lielais notikums, ko ar milzu nepacietību ik gadu gaida Latvijas un pasaules spožākie, jaunie reklāmprāti, ir klāt! Šobrīd Latvijas delegācija jau ar pilnu krūti bauda pasaules prestižākā radošuma festivāla Cannes Lions 2018 atmosfēru Franču Rivjērā un ir gatavi dalīties iespaidos ar ikvienu radošuma atbalstītāju.

Jau piekto gadu Cannes Lions radošā festivāla oficiālie pārstāvji Latvijā ir pašmāju daudzfunkcionālais interneta portāls Inbox.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti