Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šakils O'Nīls atpazīst latviešu sejas Kannu lauvās pēc Kristapa Porziņģa!

Vēl pirms dažām dienām Rihards Gromuls, puisis no Saldus, kurš šogad pārstāv Latvijas jaunos radošos prātus starptautiskajā reklāmas festivālā Cannes Lions 2018, sarokojās ar reperi Eikonu, taču nu piepildījies vēl kāds viņa sapnis – viņš saticis pašu basketbola leģendu Šakilu O’Nīlu!

Šakils, tāpat kā citas sporta, reklāmas un šovbiznesa zvaigznes, Kannās ieradies, lai vadītu lekciju - šoreiz kopā ar slaveno amerikāņu televīzijas personību Konanu O’Braienu. Ieņemot vietas pirmajā rindā, šo lekciju apmeklēja arī Latvijas radošās delegācijas pārstāvji. Abu slaveno lektoru performance likusi smieties visai zālei un tādēļ guvusi lielu publikas atzinību, tāpēc mūsējie uz šīs pozitīvās nots nolēma mesties nedaudz ekstrēmā izaicinājumā un riskēja kāpt uz skatuves, lai kopā ar basketbola megazvaigzni nofotografētos. Latviešu drosmīgo rīcību atzinīgi novērtēja citi lekcijas apmeklētāji, kuriem diemžēl pie kopīga foto ar Šakilu tikt neizdevās, taču basketbolists, pēc mūsu jauno reklāmistu vārdiem, nevis sašutis par šādu rīcību, bet bijis atsaucīgs un izrādījies ļoti jauks un patīkams cilvēks. Šakila raženais augums dzīvē izskatījies vēl iespaidīgāks, tāpēc kopbilde tapusi īstās selfija tradīcijās. Jāpiemin, ka aktieris Deivids Švimmers, kuru labāk pazīstam kā Rosu no pasaulslavenā komēdijseriāla Draugi, veiksmīgi izvairījās no savu fanu foto, par ko mūsējie sevišķi neskuma, jo kopīgā bildē iemūžināja slaveno amerikāņu aktrisi Sofiju Annu Bušu.

Kā jau minējām iepriekš – radošo festivālu Cannes Lions, kas notiek Franču Rivjērā, steidz apmeklēt daudzas pasaules sporta, reklāmas  un šovbiznesa zvaigznes. Tas liek šim pasākumam izskatīties pēc īstas Holivudas ballītes Eiropā, bet faniem ļauj vaigā skatīt savus ekrāna elkus. Vakar festivālā uzstājusies arī kulta seriāla Grejas anatomija zvaigzne Elena Pompeo, bet vēl ieradīsies aktieris Kevins Kostners, ierakstu producents Afrojack, Troņu spēļu zvaigne Nikolajs Kosters-Valdau un citi.

Jau piekto gadu Cannes Lions radošā festivāla oficiālie pārstāvji Latvijā ir pašmāju daudzfunkcionālais interneta portāls Inbox.lv. Šogad Inbox.lv ir arī ģenerālsponsors, kas nodrošina Latvijas talantu piedalīšanos konkursā, kā arī to uzturēšanos konkursa laikā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti