Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Siltums un klusums mājās sākas ar Logunams.lv

Iespējams, ikdienā nesanāk aizdomāties par logiem un to funkcijām – esam pieraduši, ka tie mums palīdz redzēt tālāk par mūsu četrām sienām, kā arī ienes gaismu mūsu mājās. Tomēr par skaistajiem skatiem un gaismu nekāda prieka nebūs, ja logi ir ielikti nekvalitatīvi, un māju piepildīs ielas trokšņi un aukstums. Tieši tāpēc firma Logunams.lv par savu prioritāti uzskata siltuma ekonomiju un skaņu izolāciju, lai jūs mierīgi varētu baudīt ainavu aiz loga.

Jauni un kvalitatīvi logi nodrošina siltuma zuduma samazināšanos pat līdz 40% un, neatkarīgi no tā, kādus Logunams.lv piedāvātos pakešu logus izvēlēsieties, tā ir viennozīmīga garantija, ka rēķins par apkuri samazināsies, bet siltums mājoklī – pieaugs. Ja pvc logi palīdz siltumu no mājas nelaist ārā, tad ar trokšņiem tieši otrādi – labi un kvalitatīvi logi nodrošina skaņas izolāciju, kas rūpēsies par mieru un labu miegu jūsu mājās. Logunams.lv klienti patiesi novērtē šo atšķirību, jo daudzi no viņiem pat nebija cerējuši, ka no ielu trokšņiem, mašīnu un motociklu rūkoņas ir iespējams izvairīties tik lielā mērā.

PVC logiem ļoti būtiska nozīme ir tieši stikla paketei, ko izvēlaties. Dažādām stikla paketēm ir atšķirīgi mērķi, piemēram, dažāda biezuma stiklu uzstādīšana palīdzēs efektīvāk izvairīties no trokšņiem, bet stikla paketes ar selektīvo pārklājumu maksimāli nodrošinās siltuma izolāciju. Lai neapjuktu un neapmaldītos starp visa veida piedāvājumiem, Logunams.lv mājaslapa piedāvā vienkāršu un pārskatāmu informāciju par stikla pakešu variācijām un to mērķiem, taču vajadzības gadījumā vienmēr varat arī vērsties ar savu jautājumu pie Logunams.lv meistariem.

Izvēloties jaunus plastmasas logus, jāatceras arī par citiem elementiem – furnitūru un logu rokturiem. Lai saviem klientiem atvieglotu šo izvēles procesu, Logunams.lv piedāvā divu vadošo furnitūru ražotāju preču klāstu un, protams, profesionālu konsultāciju, lai ikvienam klientam palīdzētu atrast nepieciešamo plašajā piedāvājumā, piemēram, furnitūru, kas nodrošināta pret uzlaušanu vai arī bērnu drošībai pielāgotus logu rokturus.

Logunams.lv – tie nav tikai kvalitatīvi PVC logi un to aksesuāri, tie ir arī cilvēki, kas nodrošina vislabāko servisu un individuālu pieeju ikkatram. Profesionāļi, kuri šajā jomā darbojas teju 20 gadus par logu uzstādīšanu un montāžu saka pavisam vienkārši: ,,Mēs katru pasūtījumu izpildām tā, it kā tas būtu mūsu pašu mājām!” Tieši šī attieksme arī palīdz firmai Logunams.lv būt par vienu no nemainīgajiem līderiem logu tirdzniecības un servisa jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti