Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Sporta bārs – vieta, kur relaksēties no ikdienas raizēm

Prasme sabalansēt darbu un atpūtu vienmēr ir bijusi ļoti nozīmīga, tiesa, diemžēl mūsdienās cilvēkiem bieži vien ar to ir problēmas. Mēs pārāk daudz strādājam, uztraucamies un aizmirstam parūpēties paši par sevi. Mēs pārāk reti relaksējamies, atslēdzam domas no ikdienas rūpēm. Un to noteikti nevar saukt par labu īpašību, jo tādā veidā darām sev pāri. Ir vērts ik pa laikam atlikt malā visus darbus un gluži vienkārši doties izklaidēties kopā ar draugiem. Un mēs Tev iesakām šajā nedēļas nogalē doties izmēģināt to, ko piedāvā Optibet sporta bārs.

Lieliski ēdieni un dzērieni

Pilnvērtīga atpūta nav iedomājama bez gardas maltītes, tādēļ sporta bārs Optibet ir parūpējies par to, lai piedāvātu saviem apmeklētājiem daudzpusīgu ēdienkarti, kas ietver ne tikai uzkodas, bet arī otros ēdienus un desertus. Tāpat šeit vari arī nobaudīt dažādus karstos un aukstos dzērienus, kā arī gardus kokteiļus. Vēl jāpiemin, ka darbdienās no plkst.12.00 līdz 16.00 spēkā ir gards pusdienu piedāvājums par lielisku cenu. Tā kā Optibet sporta bāru darba laiks ir lielākoties no plkst.10.00, šeit vari iegriezties arī rīta pusē, lai nobaudītu brokastu omleti, dienas vidū vari pasūtīt pusdienas savukārt vakarpusē nogaršot dažādus dzērienus.

Patīkama atmosfēra

Vai zini to, ka viens no svarīgākajiem kritērijiem, kas ietekmē to, kādēļ cilvēki dodas uz vienu vai citu izklaides vietu, ir tās atmosfēra? Tas ir vārds, kas ietver daudz dažādu faktoru, tai skaitā, telpu iekārtojumu, tīrību, interjera dizainu, aromātus, krāsas, apkalpojošo personālu, cenas un, protams, arī apmeklētājus. Optibet sporta bārs rūpējas par to, lai nodrošinātu komfortu un patīkamu pieredzi katram, kas ierodas ciemos. Telpu dizains veidots modernā stilā, koncentrējoties uz ērtībām. Ikvienai telpai cauri vijas sporta tematika, jo šis, protams, ir sporta bārs. Jāpiemin, ka, pirms dodies ar draugiem uz kādu no Optibet sporta bāriem, iesakām laicīgi veikt galdiņa rezervāciju, lai atpūta būtu izdevusies.

Daudzveidīgas sporta pārraides

Šis ir svarīgākais aspekts Optibet bāros jeb tā “sirds un dvēsele”. Apmeklētāji, kas ierodas sporta bārā, var izmantot iespēju skatīties dažādas sporta spēles, sacensības un ziņas par jaunumiem dažādos sporta veidos. Tā kā ekrāni ir vairāki, katrs atnākušais var izvēlēties, ko skatīties. Protams, aizraujošākie ir gadījumi, kad tiek translētas nozīmīgas spēles, piemēram, kad Latvijas valsts vienība sacenšas ar citām komandām Pasaules čempionātā hokejā. Vai zini, ka šī gada čempionāts jau ir pavisam tuvu. Iespējams, Tu vēl neesi izlēmis, kur to vērot? Tad mums Tev ir priekšlikums –uzaicini draugus, kolēģus vai radus un dodieties uz tuvāko Optibet sporta bāru, lai izbaudītu īstenu spēles azartu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti