Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uzdāviniet izsmalcinātu dāvanu Ziemassvētkos!

Ziemassvētki ir vieni no skaistākajiem gada svētkiem. Gatavošanās svētkiem ir gan skaists , gan nereti arī stresa pilns laiks. Eglītes un darba ballītes, savlaicīga piparkūku cepšana , dāvanu iegāde – pa kuru laiku visu pagūt ?

Izsmalcinātu un vērtīgu dāvanu idejas piedāvā juvelierizstrādājumu veikals Vigorius. Te būs lieliska atbilde uz grūto jautājumu – ko dāvināt sievietei Ziemassvētkos. Māsa, sieva, meita vai vecmāmiņa – katra sieviete priecāsies par skaistu rotaslietu. Vigorius veikalos Jūs atradīsiet ne tikai plašu sudraba un zelta rotaslietu klāstu, kas ražotas tepat Latvijā, bet arī kvalitatīvas rotas, sudraba karotes un ikonas no Krievijas un Itālijas juvelierizstrādātājiem.

Ja nu gadījumā Jūs neatrodat vēlamo produkciju Vigorius  veikalos, meistari ir gatavi izgatavot gan vienkāršas, gan unikālas rotaslietas pēc individuāla pasūtījuma, kuras atbildīs gan Jūsu gaumei, gan maciņa biezumam. Latvijas meistaru roku darbi papildina kolekcijas ar savu unikalitāti. Vigorius juvelieri piedāvā īpašu izstrādājumu kategoriju – smalki izveidoti klasiskā stila juvelierizstrādājumus  ar dārgakmeņiem.

Uzņēmuma mājaslapā ir iekļauta tikai neliela daļa no rotaslietām un galda piederumiem, kas ir pārdošanā Vigorius veikalos. Ja vēlaties apskatīties visas kolekcijas un produkciju, droši apmeklējiet kādu no uzņēmuma  veikaliem un darbinieki palīdzēs izvēlēties rotu Ziemassvētku dāvanai. Zelta un sudraba juvelierizstrādājumu kolekcijās atradīsiet :

  • auskarus
  • aproces
  • ķēdītes
  • brošas
  • gredzenus
  • kulonus
  • kaklarotas
  • pīrsingus
  • kaklasaišu piespraudes

Dāvanai svētkos varat arī izvēlēties  zelta rokas pulksteņus, sudraba ikonas, kuri ne tikai izgreznos interjeru, bet arī radīs mājīgu atmosfēru ģimenes svētku laikā.

Veikalu adreses :

Alekša iela 12 , Sarkandaugava, Rīga,

Deglava 100, Purvciems, Rīga.

Www.vigorius.lv

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti