Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Uzziniet, kā uzmundrināt darbiniekus ik dienu!

Laikā, kad ģeopolitiskā situācija, ziemai ierastās saslimšanas un inflācija nomoka cilvēku prātus, darba vidi vēlams padarīt iespējami uzmundrinošāku un draudzīgāku. Patīkama gaisotne un emocionāls uzmundrinājums darba efektivitātei ir tikpat nozīmīgi kā ērti darba apstākļi. Kādā veidā iepriecināt kolēģus un darbiniekus, ko darīt, lai uzņēmuma darbinieki saņemtu nepieciešamo uzmundrinājumu ik dienu un kā talkā var nākt speciāli personāla paklāji – par to lasiet šī raksta turpinājumā!

Uzmundrināt darbiniekus ir svarīgi!

Mēdz teikt, ka darbs ir mūsu otrās mājas, jo darbā pavadām krietnu daļu savas dzīves. Apstākļi, kuros atrodamies, ietekmē ne tikai mūsu pašsajūtu un darba efektivitāti, bet arī veselību. Ja darba vide ir pozitīvu emociju piesātināta, cilvēki strādā daudz produktīvāk un radošāk, kā arī biežāk izrāda iniciatīvu. Savukārt kopējā labbūtība samazina saslimšanas riskus. Lai to sasniegtu, nav nepieciešamas lielas investīcijas, reizēm pavisam vienkārši risinājumi rada vislabāko efektu. Kādi tie ir? Uzziniet raksta turpinājumā!

Četri efektīvi veidi, kā veicināt labbūtību darba vidē

Lai darbinieks savā darba vietā justos gaidīts un novērtēts, un saņemtu vajadzīgo uzmundrinājumu un novērtējumu, ir jāparūpējas vismaz par šiem četriem aspektiem.

  • Radīt ērtus un patīkamus darba apstākļus – tas ir pats pamats, bez kura ikdienas darbs nav iedomājams. Lai nodrošinātu higiēnisku un tīru darba vidi, “Elis” klāstā pieejams paklāju serviss, higiēnas aprīkojuma klāsts un citi risinājumi, kas atvieglo darbinieku ikdienu un gādā par patīkamu vidi.
  • Novērtēt darbu un sasniegtos rezultātus – jāsniedz vērtējums par padarīto un jāuzteic paveiktais, objektīvi novērtējot gan rezultātus, gan ieguldījumu no darbinieku puses.
  • Pozitīvi uzmundrināt – vienkāršs, bet iedarbīgs veids, kas liek darbiniekam justies vajadzīgam un novērtētam. Nebūs pārspīlēts, ja teiksim, ka katrs darbinieks ir svarīgs uzņēmuma izaugsmē. Tāpēc ikdienas darbu skrējienā nevajadzētu aizmirst labu un uzmundrinošu vārdu pozitīvo ietekmi gan uz darbinieka labsajūtu, gan darba rezultātiem.
  • Svinēt kopīgās uzvaras – nav nekā jaukāka par svētkiem, kuros tiek atzīmētas kopīgās uzvaras un sasniegtie panākumi! Pat ja pasākums ir neliels, gandarījums par paveikto tāpat ir ļoti svarīgs un ietekmē arī turpmāko darba produktivitāti.

Jaunā paklāju kolekcija “Komanda” – efektīvs uzmundrinājums ikdienā

Kā sniegt pozitīvu novērtējumu ik dienu? Kā atgādināt darbiniekam, ka viņš ir ļoti nozīmīgs uzņēmumam? “Elis” piedāvā jaunus personāla paklājus “Komanda”, kas ietver pozitīva uzmundrinājuma vēstījumus un attēlus, lai palīdzētu uzņēmuma komandā uzturēt možu garu un radītu patīkamu gaisotni. Izvēloties šo jauno paklāju sēriju, saskaņotajā grafikā mainot netīro paklāju pret tīro, pēc nejaušas izlases Jūs saņemsiet kādu no 16 “Komandas” paklājiem, līdz ar to mainīsies arī uzmundrinājuma vēstījums un paklāji nekad neapniks. Tā būs Jūsu iespēja regulāri iepriecināt darbiniekus un uzņēmuma apmeklētājus.

Kvalitatīvie izejmateriāli, spilgtais dizains un kvalitatīvais paklāju serviss būs noderīgs jebkurā uzņēmumā. Kolekcijas “Komanda” 16 dažādie paklāji katru dienu sniegs jaunu iedvesmu darba cēlienam! Sazinieties ar “Elis”, lai uzzinātu vairāk!

Komandas paklāji uzņēmumā “Elis” – mūsdienīgs un efektīvs risinājums

Darbinieki ir uzņēmuma mugurkauls, jebkura uzņēmuma veiksmes un attīstības pamatā ir tas, cik labi jūtas tajā strādājošie cilvēki. Lai tīrība, higiēna un labas emocijas virmotu arī Jūsu uzņēmuma gaiteņos un kabinetos, jau šodien sazinieties ar “Elis” pārstāvi vai aizpildiet pieteikuma veidlapu tīmekļvietnē Elis.com. Bezmaksas konsultācijā saņemsiet visas atbildes uz Jūs interesējošiem jautājumiem, tiks sagatavots Jūsu uzņēmumam piemērots piedāvājums, kurā aicinām iekļaut arī uzmundrinošos personāla paklājus. Kopā ar tīrību un higiēnu, ko uzņēmums iegūs pateicoties kvalitatīvam, profesionālam un regulāram paklāju servisam, uzņēmumā ienāks arī pozitīvs stimuls darbam, kuru novērtēs darbinieki un uzņēmuma apmeklētāji. Pasūtiet “Elis” personāla paklājus ar pievienoto vērtību jau šodien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti