Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Velosipēdu sporta veidi

Velosipēds jau sen vairs nav tikai līdzeklis konkrētā mērķa sasniegšanai. Pašlaik tas visbiežāk tiek izmantojams kā sporta rīks, beidzot, kā aprīkojums, kas palīdz aizmirst visas rūpes, ienirt ilgos braucienos un iepazīties ar vēl neatklātām Lietuvas vietām.

Ar kvalitatīvu velosipēdu braukšana kļūs par īsto baudu un pat garāko attālumu veikšana būs vienkārša.  Vēl jo vairāk tāpēc, ka, riteņbraukšanas sporta veidi ir tik dažādi, ka katrs atradīs tādu, kas vislabāk atbilst viņa fiziskajām iespējām: braukt ilgi un lēni, ar mērķi pierādīt fizisko izturību, vai veikt ātras distances.Bet priekš kam velo ir vajadzīgs Jums? 

Šosejas riteņbraukšana

Šā veida riteņbraukšana visaktīvākā ir siltajā gadalaikā, tā kā kad šoseja noklājas ar sniegu, pat labākās velosipēdu riepas sāk slīdēt. Iespējams atrast ne vienu riteņbraukšanu, kuru laikā tiek mudināti sasniegt labāko braukšanas ātrumu. Ir taisnība, ka pa šoseju bieži tiek braukts ne tikai sporta entuziasma dēļ, bet arī prieka dēļ, ko sagādā vide un fiziskā aktivitāte.

Krosa riteņbraukšana

Šīs sporta veids ir aktīvākais vēsā gadalaikā, bieži ziemā un rudenī. Krosa riteņbraukšanā riteņbraucēji saskaras ar izaicinājumiem, kas apgrūtina braukšanu, un tas šai riteņbraukšanai piešķir burvīgumu un vienlaikus pieprasa lielāku izturību.

Treka riteņbraukšana

Šāda veida riteņbraukšana nav ļoti populārā Lietuvā. Tā notiek speciāli izveidotajos velodromos un atšķiras ar savu specifiku: no individuālās riteņbraukšanas līdz riteņbraukšanai, kas paredzēta lielām komandām. Katrs var atrast viņam piemērotāko veidu.

Kalnu riteņbraukšana

Riteņbraukšana, kas pieprasa īpaši lielu izturību un kas notiek kalnos. Liela uzmanība tiek veltīta ne tikai fiziskajai gatavošanās, bet arī labākā MTB velosipēda izvēlei.

Riteņbraukšanas sporta veidi, lai kādu vēlēsities izmēģināt, ir ne tikai lieliska laika pavadīšana, bet arī sports, kas uzlabos Jūsu veselības stāvokli un vienlaikus palīdzēs justies labāk. Kustība ir nepieciešama katram cilvēkam. Kad kustība kļūs par prieku – Jūs jutīsities labāk ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski.

Velo, ja šobrīd Jums tā nav, var būt dzīves labākais pirkums.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti