Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vienmēr aizmirsti draugu vārda dienas? Mums ir risinājums

Savu mīļo un tuvo cilvēku apsveikšana un iepriecināšana dažādos svētkos ir nozīmīga daļa no mīlestības un cieņas izpaušanas, kā arī, protams, attiecību veidošanas. Ikvienu no mums iepriecina apsveikumi dažādos svētkos, neatkarīgi, vai tie būtu jautri pantiņi, vai arī lieliska dāvana taustāmā veidā. Taču mūsu ikdiena kļūst arvien straujāka, darbīgāka, kā rezultātā piemirstam, kad tuvajiem cilvēkiem ir vārda dienas, nemaz nerunājot par dzimšanas dienām.

Lai Tev palīdzētu vienmēr atcerēties, kam svinama vārda diena šodien, piedāvājam ērtu risinājumu – portālu Labadavana.lv!

Kas ir Labadavana.lv?

Vai kādreiz esi nonācis strupceļā, meklējot dāvanu idejas draugiem, kolēģiem vai tuviniekiem? Iespējams, laba dāvana jau ir nopirkta, taču vēl jāatrod īstie dzejoļi vai pantiņi, kurus varētu ierakstīt apsveikuma kartiņā.

Dzimšanas dienas un vārda dienas apsveikumi patiešām prasa laiku un pūles, jo vēlamies, lai gaviļnieks redzētu, ka esam centušies. Tad nu portāls Labadavana.lv nāk Tev talkā ar dažādām idejām un noderīgu informāciju. Šeit pieejami ne tikai asprātīgi dzimšanas un vārda dienas apsveikumi, bet arī noderīgas dāvanu idejas un, protams, vārda dienu kalendārs, kas neļaus palaist garām nevienu svarīgu dienu, kad jāapsveic kāds īpašs cilvēks.

Vaicāsi, vai mūsdienās kādam vēl vispār patīk vārda un dzimšanas dienas pantiņi? Un, kādēļ gan ne? Šis ir jautrs un asprātīgs veids, kā uzmundrināt, iepriecināt un pat sasmīdināt gaviļnieku. Nav noslēpums, ka mūsu krājumā ir dažādi asprātīgie rupjie pantiņi, kā arī latviešu lamuvārdi, kas kalpos par iemeslu kārtīgi izsmieties. Kušš… šo sadaļu atļauts aplūkot tikai vismaz 18 gadus veciem portāla apmeklētājiem.

Iedvesma dažādām svētku reizēm

Ikdienā nākas apsveikt savus tuvos un mīļos dažādos svētkos – dzimšanas un vārda dienās, Ziemassvētkos, Jāņos, Lieldienās, izlaidumos, kristībās, kāzu jubilejās un citos svinīgos gadījumos. Der atcerēties, ka otras personas iepriecināšanai dāvanas materiālai vērtībai nav nozīmīgākā loma. Svarīgi ir tas, ka esat piedomājuši pie vārda dienas vai citu svētku apsveikumu veidošanas, ievērojuši, kas šim cilvēkam patīk un ko viņš novērtē. Lūk, tā ir lieliska dāvana!

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti