Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Noskaidrots Dienas gada balvas kultūrā 2015 apbalvošanas ceremonijas ielūguma ieguvējs

No 25. februāra līdz 16. martam portāla Diena.lv apmeklētājiem bija iespēja balsot par 2015. gada spilgtākajiem kultūras dzīves notikumiem, kas nominēti Dienas gada balvai kultūrā 2015, tādā veidā nosakot tautas balsojuma favorītu. Uzvarētājs tiks pasludināts un apbalvots ar valsts akciju sabiedrības Latvijas dzelzceļš īpašo specbalvu Dienas gada balvas kultūrā 2015 apbalvošanas ceremonijā 22. martā, taču šodien paziņojam to balsotāju, kuram būs iespēja doties ceremoniju vērot klātienē.

Ielūgumu divām personām uz apbalvošanas ceremoniju saņem Paulis Jakušonoks.

Par ielūguma saņemšanu lūgums atsaukties, rakstot uz e-pastu [email protected]

22. martā no plkst. 19.00 apbalvošanas ceremonijai no Spīķeru koncertzāles būs iespējams sekot līdzi arī tiešraidē Diena.lv, kā arī mobilajā televīzijā LMT Straume, lietotnē un internetā straume.lmt.lv.

Dienas gada balva kultūrā ir laikraksta tradīcija kopš 2001. gada. Šogad balvai izvirzīti 25 nominanti piecās kategorijās: mūzika, literatūra, vizuālā māksla, kinomāksla un teātris. Ar nominantiem var iepazīties šeit.

Dienas gada balva kultūrā šogad norit sadarbībā ar VAS Latvijas dzelzceļš, Latvijas Mobilo Telefonu, zvērinātu advokātu biroju Kļaviņš Ellex un Vīna Studiju


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Ziņas

Vairāk Ziņas