Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pirmajā konkursa Dienas sēne nedēļā visvairāk nobalsots par bekām

Noslēgusies laikraksta Diena un a/s Latvijas valsts meži fotokonkursa Dienas sēne 2016 pirmā nedēļa (29.07. – 7.08), kurā sēņošanas entuziasti iesnieguši jau 50 fotogrāfijas. Pirmajā konkursa nedēļā visvairāk balsu ieguvusi Intras Maļinovskas iesūtītā beku fotogrāfija. Ap 1kg beku atrastas Kandavas pagastā.

Balva iknedēļas vairāk balsu ieguvušās fotogrāfijas autoram – īpašs maizes dēlītis no a/s Latvijas valsts meži. Par balvas saņemšanu ar uzvarētāju sazināsimies personīgi!

Atgādinām konkursa Dienas sēne 2016 noteikumus.

Lai piedalītos konkursā:

1) jāpievieno sēnes foto Diena.lv/sene,

2) jāaizpilda konkursa anketa, precizējot nepieciešamo sēņošanas un kontaktinformāciju,

3) jāpiekrīt nosacījumam, ka SIA Izdevniecība Dienas Mediji bez atlīdzības drīkst izmantot iesniegto sēnes fotogrāfiju publicēšanai redakcionālos un reklāmas materiālos.

Foto var sūtīt arī pa pastu ar norādi «Konkursam DIENAS SĒNE» uz adresi: Andrejostas ielā 2, Rīgā, LV-1045, kā arī elektroniski uz [email protected]

Katru nedēļu balvā ozolkoka maizes dēlītis ar drupaču trauku no a/s Latvijas valsts meži. Maizes dēlīti saņems konkursa dalībnieks, kura attēls attiecīgajā nedēļā būs ieguvis visvairāk balsu fotokonkursa mājaslapā Diena.lv/sene

Par saviem sēņošanas paradumiem informē arī virtuālajā vidē!Ievieto foto sociālajos tīklos, lietojot tēmturus #dienassene un #mammadaba. Konkursa noslēgumā atraktīvākā attēla īpašniekam tiks piešķirta konkursa organizatoru simpātiju balva – īpaši sēņotāja gumijas zābaki ar konkursa saukli «Latvieša gēni liek meklēt sēni!».

Fotokonkurss šogad notiek no 29. jūlija līdz 21. oktobrim, šajā laika posmā iespējams gan piedalīties fotokonkursā, iesniedzot savu sēņu fotogrāfiju, gan balsot par citu fotogrāfijām.

Vairāk info ŠEIT!



https://www.diena.lv/sene

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas