Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Palīgi dārza darbiem

Dārzkopība ir viena no radošākajām nodarbēm, kas vienlaikus rada arī prieku. Pēc jaunākā Fiskars veiktā Happiness Survey pētījuma datiem atklājies, ka 80% no dārza entuziastiem uzskata, ka rosīšanās dārzā palielina prieku un uzlabo garastāvokli. Savukārt 95% atzīst, ka dārza darbi mazina trauksmes sajūtu un stresu.

Zīmīgi, ka aptaujāto vidū populāra aktivitāte ir tieši stādīšana – 80% –, un ražas novākšana – 78%. Nav noslēpums, ka liela nozīme pozitīvas pieredzes radīšanā ir arī dārza darbu instrumentiem, tāpēc, ieklausoties klientu atsauksmēs, Fiskars šopavasar laida klajā jaunus stādīšanas rīkus, kas stādīšanas procesā mazina slodzi gan mugurai, gan ceļiem, tādējādi padarot dārza darbus vēl baudāmākus.

Fiskars Xact vertikālais stādītājs ir viedāks un ergonomiskāks veids, kā stādīt dažādus sīpolus un stādus, vienlaikus saudzējot muguru un ceļgalus. Šo stādītāju ir paredzēts lietot stāvus pozīcijā, tādējādi mazinot iespēju iedzīvoties muguras un ceļgalu traumās.

Ja dārzā vai piemājas pagalmā plānojat stādīt puķes, taču nākas saskarties ar blīvu augsni, tad Fiskars Ergo puķu sīpolu stādītājs būs piemērots rīks, jo tā dizainā ietverts abpusēji piespiežamais kāju balsts, savukārt asie zobi uz konusa garantē jaudīgu darbību.

Savukārt, ja nevēlaties stādīt puķu sīpolus stāvus, tad piemērots darba rīks būs Fiskars Solid rokas puķu sīpolu stādītājs. Tas padarīs zemi brīvāku un palīdzēs ātri sagatavot precīzas bedrītes puķu stādīšanai.

L formas Fiskars Solid stādīšanas rīks ir piemērots ikvienam augu entuziastam. Šajā parocīgajā rīkā atrodama mērskala, kas palīdz veidot bedrītes sēklu sēšanai pareizajā dziļumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nav gardas kūkas – nav svētku!

Vērgales pagasta Kūku lādes īpašniece Kristīne Einase uzskata, ka ir jātiecas uz priekšu, "jo – kas apstājas, tas krīt atpakaļ".

Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits