Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

4 padomi, kā nepazaudēt draugus pēc kāzām?

Attiecības maina agrākos jau tik ierastos ikdienas paradumus. Bieži nākas izvēlēties būt kopā ar draugiem vai pavadīt vakaru ar mīļoto. Kā saplānot laiku jaunajai dzīvei - attiecībām un draugiem? Kā galu galā nepazaudēt savus draugus?

1. Plāno savu laiku. Tas var būt ellīgi garlaicīgs pasākums, bet, kad paliec vecāka un tev ir arvien vairāk pienākumu, nekas cits neatliek. Ja ar izredzēto ieplānots randiņš piektdienas vakarā, tad vakaru meitenēm ieplāno sestdien. Ja sestdien viņš ir aizņemts ar savām aktīvajām nodarbēm. Un tev ir laiks draudzenēm. Ja dzīvojat kopā, pielieto tās pašas metodes. Ja viņam pirmdienas vakarā ar draugiem klubā ieplānots vērot hokeja spēli, tad vakars būs brīvs, lai pie sevis vakariņās mājās uzaicinātu draudzenes.

2. Telefonsarunas, telefonsarunas. E-pastu sarakste darbā, sarakste ar draugiem, šķiet, telefonsarunas vairs nav modē. Ja jūti, ka draugi tiek atstāti novārtā, taču tu viņus tik tiešām vēlies satikt, bet nav laika, piezvani. Telefonsarunas būs daudz vērtīgākas nekā elektroniska sarakste. Atkorķē pudeli vīna, aizsūti draugu uz citu istabu un uzgriez telefona numuru!

3. Satiec arī viņa draugus. Nevajadzētu būt lielai problēmai ieplānot laiku arī viņa draugiem. Jūsu sociālajām dzīvēm vajadzētu saplūst. Tavas draudzenes piektdienas vakarā iet izklaidēties? Noskaidro, vai draugs nevēlas uz to pašu bāru uzaicināt arī savus draugus. Kamēr puiši runās par futbolu vai hokeju, jums būs laiks iedziļināties meiteņu sarunās.

4. Esi savedēja. Atrast kopīgu valodu starp draugu un tavu draudzeņu draugiem ir veids, kā pietuvināt draugus sev un iesaistīt viņus savā dzīvē. Ja viņi savā starpā nav pazīstami, sarīko dubultrandiņu. Ja vienojošās intereses ir mūzika, sports, alkoholiskais kokteilis palīdzēs atslābināties, mulsums drīz vien zudīs. Brīdinājums: tas var izraisīt pretēju efektu, un sarunas aiziet augstos toņos. Ja tā gadās, nav vērts satraukties, visu var norakstīt alkoholam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko