Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

SuperBingo spēlētājs laimējis 162 tūkstošus eiro

Aizvadītā nedēļas nogale atnesusi divus lielus laimestus Latvijas Loto spēlētājiem - SuperBingo laimests 162 663,89 eiro apmērā un automašīna Audi A3, portālu Diena.lv informēja VAS Latvijas Loto pārstāvji.

19.augusta SuperBingo TV šovā kāds spēlētājs laimējis SuperBingo, t.i., naudas laimestu 162 663,89 eiro apmērā. Laimīgā kvīts ar trim spēles variantiem bija iegādāta internetā 19.augustā. Spēlētājs par pirkumu bija samaksājis 4,50 eiro. Šogad šī ir jau ceturtā reize, kad laimēts SuperBingo. Janvārī laimētājs saņēma 240 138 eiro, jūlija sākumā kāds spēlētājs laimēja 196 808 eiro, jūlija beigās četru meitu mamma saņēma 158 672 eiro.

Savukārt papildspēlē SuperBingo Raženais Ārija Miškina no Amatas novada tika pie jaunas automašīnas Audi A3. "Es gandrīz jūtos laimestu pelnījusi," Ārijas kundze smejoties saka, "jo SuperBingo spēlēju jau 14 gadus." Viens no priecīgākajiem momentiem bijis tieši 5.augustā, kad TV šova SuperBingo laikā atklājies, ka viņa būs viena no diviem spēlētājiem, kuri pretendēs uz automašīnu Audi A3. Spēles procedūra paredzēja, ka Ārijas kundzei pienācās laimests, ko iepriekšējā spēlētāja neizvēlējās. "Protams, ka visiem nevar veikties, un es tagad esmu ļoti priecīga."

VAS Latvijas Loto ir Latvijas nacionālais loteriju uzņēmums, un tā vienīgais īpašnieks ir Latvijas valsts. Latvijas Loto darbības ideja balstīta uz loteriju nozares pamatbūtību - iedzīvotāju brīvo līdzekļu piesaiste, no kuriem daļa tiek izmaksāta laimestos un daļa kā papildu finansējums nonāk valsts budžetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko