Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Aicina pieteikt kuplās ģimenes Gada lielģimenes titulam

Gatavojoties starptautiskajai ģimenes dienai, konkursam Gada lielģimene 2012 aicina pieteikties tās ģimenes, kuras audzina vismaz trīs bērnus. Konkursa uzvarētāji tiks pasludināti Lielo ģimeņu dienas pasākumā Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Lielo ģimeņu godināšana maijā notiks vienlaicīgi ar Rīgas Zooloģiskā dārza ģimeņu dienām. 12.maijā ģimenes tiks aicinātas piedalīties Ģimeņu orientēšanās spēlē un lielģimeņu apbalvošanas pasākumā.

"Iespējams, ikdienā bieži pat neaizdomājamies, kāds brīnums un laime mums var tikt dāvāts – bērns. Es ļoti cienu un apbrīnoju ikvienu cilvēku, kas uzdrošinās dāvāt jaunu dzīvību, turklāt neatkarīgi no apstākļiem. Man ir patiess gods kā patronesei aicināt lolot bērnus, bet sabiedrību – sargāt un atbalstīt ģimenes, kuras ar savu apņēmīgo rīcību veido to, ko mēs varam dēvēt par Latvijas nākotnes sabiedrību," sacīja Lielo ģimeņu dienas patronese Zane Vaļicka-Pētersone.

Kuplo ģimeņu godināšana "rada iespēju daudzbērnu ģimenēm kaut nedaudz izrauties no ikdienas rutīnas un visiem pabūt kopā, kas nereti ir grūti gan aizņemtības, gan ierobežoto resursu dēļ," atzina Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības vadītājs Leonīds Mucenieks.

Gada lielģimenes konkursā ikviens Latvijas iedzīvotājs vai uzņēmums var pieteikt ikvienu saliedētu un aktīvu Latvijas ģimeni, kurā aug vismaz trīs bērni. Pieteikties konkursam var, aizpildot elektronisko pieteikuma formu www.bigbank.lv/lielogimenudiena mājas lapā vai sūtot pieteikumu organizatoriem pastu. 

Ģimenes tiek aicinātas arī piedalīties fotokonkursā Mana ģimene, līdz 26.aprīlim radot atraktīvu ģimenes kopbildi un pievienojot to Bigbank Latvija Facebook lapai, kā arī savācot savam atbalstam pēc iespējas vairāk sociālā tīkla lietotāju balsu. 

Pērn konkursā vien bija pieteiktas 184 daudzbērnu ģimenes, un pasākumā piedalījās gandrīz 1000 cilvēku no visas Latvijas, pavēstīja organizatoru pārstāvis – Bigbank Latvijas filiāles vadītājs Pāvels Gilodo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko