Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Aktieris Džerārds Batlers: Džesika Bīla no manis aizbēga

Skotu aktieris Džerārds Batlers nožēlo, ka reiz izšķīries no aktrises Džesikas Bīlas, kura savukārt nesen iestūrējusi laulības ostā ar mūziķi Džastinu Timberleiku.

„Džesika no manis aizbēga,” atzinis Dž.Batlers, kuram bijis īslaicīgs romāns ar Dž.Bīlu. Viņi esot sākuši tikties, kad Džesika uz brīdi pametusi savu toreizējo draugu Dž.Timberleiku. Tā kā Džesika vēlējusies nopietnas attiecības, Dž.Batleru tas esot nobiedējis.

„Ar Džesiku ir jāapietas īpaši, jo viņa pati ir īpaša. Diemžēl es to nepratu novērtēt, kad mēs bijām kopā. Atteicos no lieliskas sievietes tikai tāpēc, ka man bija bail uzņemties saistības,” sacīja aktieris. Viņš atzinās - to, ka atteicies no Džesikas, viņš nožēlošot visu mūžu.

Siržu lauzējs tomēr priecājoties, ka Dž. Bīla izgājusi pie vīra. Aktieris teicis, ka Dž.Timberleiks esot Džesikas lielā mīlestība, tāpēc viņiem agri vai vēlu bijis jāpaliek kopā.

Likteņa ironija – jaunākajā Dž.Batlera filmā Siržu lauzējs, kas kinoteātros nonāks no 7.decembra, aktieris tēlo Dž. Bīlas bijušo vīru, kurš cenšas atgūt sievas sirdi. Kad Dž. Batlera varoņa karjera sagrūst, viņš atskatās pagātnē un pievēršas sen pamestajai ģimenei. Vīrietis vēlas atgriezties pie sievas un dēla, bet ceļā stājas pilsētas skaistākās sievietes. Sakari ar daiļavām neuzlabo attiecības ar ģimeni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko