Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Aktieris Mets Deimons apsver iespēju atgriezties Borna lomā

Aktieris Mets Deimons, kurš šonedēļ būs redzams uz Latvijas kinoekrāniem filmā Apsolītā zeme (Promised land), apsver iespēju atgriezties aģenta Borna lomā.

Intervijā izdevumam The Hollywood Reporter studijas Universal Pictures vadītājs Adams Fogelsons atklāja tuvākās nākotnes plānus, kuru vidū ir arī jaunas Borna filmas veidošana. Kā zināms, pirmajās trīs filmās titullomu atveidoja Mets Deimons, savukārt pērn uz ekrāniem iznāca ceturtā Borna filmu sērija bez Meta Deimona piedalīšanās. Lai arī ceturtās filmas centrālais varonis ir aģents, kuru spēlēja Džeremijs Reners, studija šo filmu veidoja, izmantojot Džeisona Borna filmu vidi un iekļaujot tajā atsauces uz Borna gaitām. Kā šonedēļ ziņo studijas vadītājs, notiek pārrunas par Meta Deimona atgriešanos nākamajā Bornā vai pat nākamajās kinofilmas daļās.

"Tas, ka būs vēl kāda Borna filma, ir 100% skaidrs. Mets Deimons ir izteicies par iespējamo atgriešanos Borna lomā, un mēs par to noteikti ar viņu vēl runāsim. Iepriekšējā jeb ceturtā Borna filma mums paver daudz iespēju, kā šo stāstu attīstīt tālāk," klāstīja studijas Universal vadītājs A.Fogelsons.

Režisora Gasa Van Santa (Labais Vils Hantings, Zilonis, Pēdējās dienas, Milks) jaunākajā filmā Apsolītā zeme galvenās lomas atveido Mets Deimons, Džons Krasinskis un Fransisa Makdormanda. M.Deimons ir arī šīs filmas scenārija līdzautors. Filma saņēmusi ASV kritiķu asociācijas godalgu.

Apsolītā zeme attēlota kādas ASV pilsētas iedzīvotāju cīņa pret gāzes korporācijas centieniem nopirkt viņu dzīves vietas. Kad korporācijas pārstāvis Stīvs Batlers (Mets Deimons) ar savu kolēģi ierodas krīzes skartā mazpilsētā, kas piedzīvojusi ekonomisku pagrimumu, viņiem par pārteigumu nākas atklāt, ka vietējie nebūt nealkst pieņemt kompānijas piedāvājumu, kas atvieglotu ekonomisko situāciju. Stīvam pretī stājas vietējā autoritāte - skolotājs, gan arodbiedrības vadītājs, ar kuru nākas kārtot arī personiskus rēķinus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko