Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Amerikāņi neizpratnē, kāpēc seriālā atainotais sātans līdzinās Obamam

Daudzi amerikāņu skatītāji sociālajā tīklā Twitter pauduši savu neizpratni saistībā ar jaunākajām televīzijas kanāla _History Channel _sērijām par Bībeli. Proti, aktieris, kurš jaunajā seriālā attēlojis sātanu, viņuprāt, ārkārtīgi atgādinot ASV prezidentu Baraku Obamu.

History Channel attēlojis Kristus kārdināšanu tuksnesī, un sātans izskatījās gluži kā Baraks Obama. Sakritība?“ šādi un līdzīgi tvīti biruši kā no pārpilnības raga.

Acīmredzot, aktiera Medi Ouzani un B.Obamas līdzību pamanījuši daudzi, jo seriāla auditorija sasniegusi 13,1 miljonus skatītāju, pārsniedzot populārā šova American Idol auditoriju, kas bija 12,8 miljoni.

Seriālu, kura pēdējā epizode tiks pārraidīta 31.martā, producē realitātes šovu Survivor producents Marks Bērnets un viņa sieva Roma Daunija. M.Bērnets iepriekš atzinis, ka darbs pie šī projekta, kurā attēloti Bībelē aprakstītie notikumi, esot bijis ļoti veiksmīgs – gan aktieri sastrādājušies lieliski, gan arī seriāla montāža bijusi viegla. „Dieva roka bija pāri visam,“ M.Bērnets pirms seriāla pirmizrādes atzinis izdevumam Enterntainment Weekly.

Jāpiebilst, ka ļoti nepatīkams skandāls nesen piemeklējis televīzijas HBO pārraidītā seriāla Game of Thrones veidotājus – skatītāji atklājuši, ka viens no seriālā attēlotajiem upuriem nepārprotami atgādinājis vienu no bijušajiem ASV prezidentiem. Proti, uz mieta uzdurtā galva, kas veidota no plastmasas, ārkārtīgi līdzinājusies Džordžam Bušam. Seriāla veidotāji atvainojušies saistībā ar notikušo un apturējuši seriāla izplatīšanu DVD formātā un internetā, solīdami, ka izrediģēšot konkrēto epizodi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko