Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Anmary pēc koncerta nodēvē par Azerbaidžānas brīnumu

Dziedātājas Anmary koncerts prestižākajā Azerbaidžānas koncertzālē izdevies lielisks, dziedātāju klausītāji par nosaukuši par Azerbaidžānas brīnumu, pavēstīja dziedātājas menedžments. Kā zināms, otrdien Anmary Baku koncertzālē, kas nosaukta Azerbaidžānas nacionālā līdera Heidara Alijeva vārdā, uzstājās ar savu jauno koncertprogrammu Sari Gelin.

„Esmu priecīga par man dāvāto iespēju dziedāt tik plašai auditorijai. Šim notikumam gatavojos ar ļoti lielu atbildību un jūtos gandarīta par paveikto. Visi kopā izdarījām lielu darbu un skatītāji to novērtēja. Publika bija lieliska. Tā dzirkstīja! Skatītāji deva prieku un papildus enerģijas devu,” atzina Anmary.

Dziedātāja tika uzņemta ļoti silti, skatītāji bija atvērti un atsaucīgi, visas dziesmas pavadīja aplausi un ovācijas. Bet pēc koncerta Anmary slīga neskaitāmos, milzīgos rožu ziedu klēpjos. Daudzi skatītāji arī pēc koncerta vēl nesteidzās mājup, bet vēlējās sastapt dziedātāju, saņemt autogrāfus un pateikt personīgu paldies par to, ka dziedātāja devusi jaunu elpu azerbaidžāņu tautā iemīļotām dziesmām, vairākkārtīgi nodēvējot Anmary par Azerbaidžānas brīnumu, informēja dziedātājas menedžere Inese Krūmiņa.

Kā zināms, Anmary koncertprogrammā Sari Gelin tika iekļautas latviešu tautas dziesmas un populāras Raimonda Paula melodijas, pasaules hiti, dziesmas no kinofilmām, pašas Anmary radītās dziesmas un arī vairākas azerbaidžāņu dziesmas, kuras dziedātāja izpildīja azerbaidžāņu valodā. Koncerts tika veidots kā stāstu cikls par mīlestības tēmu, kuru dziedātājai palīdzēja izstāstīt profesionāli dejotāji. Tie bija stāsti par satikšanos, iemīlēšanos un lielo mīlu, par šķiršanos un mīlas sāpēm, cerību, sapņiem un skatuves mīlestību.

Koncertprogrammas režisors Valdis Lūriņš un horeogrāfs Alberts Kivlenieks radīja atraktīvus priekšnesumus, kuru laikā dejotāji izspēlēja un izdejoja šos stāstus. Kopā ar Anmary uz Baku devās arī profesionālākie mūziķi – Ivars Makstnieks, Mārtiņš Linde, Pēteris Liepiņš, Jānis Čubars un Marko Ojala. Koncertprogrammu vadīja un dziedātāju uz skatuves atbalstīja arī viņas mīļotais vīrietis Aigars Dinsbergs. Anmary skatuves tērpus veidoja tērpu māksliniece Kristīne Vītola. Koncertu filmēja Azerbaidžānas sabiedriskā televīzija Ictimai.

Koncertzāles direktors aicināja Anmary atgriezties un sniegt koncertu, piebilstot, ka nākamgad 27.novembris tiks rezervēts Anmary jaunajai programmai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko