Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Attiecības ar bijušo. Ar seksu nodrošinājies

Gana šajā rubrikā dot vārdu dāmām, lai runā kungi. Mani sarunu biedri ir ap 30, 40 un 50 gadu veci kundziņi. Tātad, vai jūsu bijušie partneri/partneres traucē jaunajām attiecībām? Kungs nr.1: "Traucē. Ar bijušo mums ir vienāda gaume, tāpēc saskrienamies krogos vai koncertos. Tas ir mulsinoši gan man, gan tagadējai draudzenei.

Vairāk par saskriešanos nepatīk, ka klīst runas par to, kāds maita esmu, jo pametu tik jauku sievieti. Nav šaubu, ka viņa ir jauka, taču viņa nesaprot, kāpēc mēs izšķīrāmies. Viņai ir tikai viņas viedoklis, jo manējais ir nekam nederīgs. Ir cilvēki, kuri savus melnos punktus neredz. Ar tādiem kopdzīve nav patīkama." Kungs nr.2: "Jā, traucē, bet ne mana bijusī. Tagadējā ik pa laikam salīdzina mani ar savu bijušo. Neciešu, ja sievietes ļurina par bijušajiem." Nr.3: "Nē, netraucē, jo ir izdevies visu kaut kā nokārtot ar cieņu. Tas, vai traucē vai netraucē, ir atkarīgs no tā, kā un kāpēc izšķīrās. Cik sāpīgi. Ja šķiršanās ir komplektā ar bērniem, tad saprotams, ka sieviete to pārmet. Ja kopā būšana izbeigusies ar abpusēju sapratni - tad ir citādi. Bijušās tomēr ir cilvēki, kuri mani kaut kādā laika posmā ir sapratuši, mums pieder kopīgs laiks. Un tas laiks man absolūti netraucē. Tikai pēcāk novērtēju, ka viņa ir viens no posmiem, kas mani padarīja par to, kas esmu."

Vai bijušās uzrodas negaidīti, varbūt tomēr gaidīti? Nr.1: "Drīzāk negaidīti. Varbūt tāpēc, ka viss beidzās nesmuki." Nr.2: "Gaidīti, jo viss skaistais nav sacūkāts ar personīgiem pārmetumiem. Un ir jau sava deva neizdzīvotā tajā visā. Tas uztur tādu patīkamu erotiku galvā. Viņas arī gana atvērti atsaucas seksam. Atļaušos teikt, ka ar seksu esmu nodrošinājies līdz vecumdienām, jo, kad visi viņu vīri būs vai nu apmiruši vai pametuši, viņas zinās, kam piezvanīt. Jā, es dzīvošu ilgi, jo es neprecēšos." Nr.3: "Negaidīti, jo vērts gaidīt ir nākotni, ne pagātni. Tas laiks ir pagājis. Es nevaru dzīvot atpakaļ. Bet, ja viņas liek par sevi manīt, tas, protams, ir patīkami."

Kā reaģējat, ja jūsu draugs/draudzene tiekas ar savu bijušo? Visi trīs ir vienisprātis: lai tiekas, bet lai pastāsta. Un ja pastāsta, tad jūtas pagodināti, ka draudzene to nedara slepus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko