Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Bezmaksas festivāls Fono Cēsis izziņo dīdžeju programmu un telšu pilsētu

Bezmaksas festivāls Fono Cēsis, kas norisināsies Cēsis 811 svinību laikā 21. un 22. jūlijā, savu darbību izvērtīs arī Fonoklubā, kur ballīte abu vakaru gaitā norisināsies gan iekštelpās, gan āra terasē. Tāpat Fono Cēsis laikā darbosies īpaši iekārtota telšu pilsētiņa, portālu Diena.lv informēja festivāla organizatori.

Fonoklubs šajā nedēļas nogalē mainīs savu darba laiku, strādājot no pusnakts līdz sešiem rītā. Par mūziku gan iekštelpās, gan īpaši Fono Cēsis nogalei izbūvētajā āra skatuvē rūpēsies dīdžeji All-Viss, Z:le, Funky dj Elegant un viens no Latvijas meistarīgākajiem diskžokejiem – Monsta.

"Balstoties uz lielo pieprasījumu, arī šogad ir padomāts par viesiem no citām pilsētām – ļoti netālu Fono Cēsis teritorijai atradīsies telšu pilsētai paredzēts placis, kas labiekārtots sadarbībā ar Cēsis 811 rīkotājiem. Telšu pilsētā tiks nodrošināta gaisma, tualetes, miskastes un ūdens. Par drošību un kārtību rūpēsies pašvaldības policija, kas organizēs regulārus reidus, taču teritorijas norobežojums un pastāvīga apsardze nav paredzēta, tāpēc aicinām vērtīgas lietas bez uzraudzības neatstāt," informēja organizatori.

Fono Cēsis šī gada grupu sarakstu veido tādi mūziķi un grupas kā Ewert and the Two Dragons (Igaunija), Dzelzs vilks, Satellites LV, Roberts Gobziņš un Resnie putni, Edavārdi, Bandmaster, Franco Franco, Indygo, Gapoljeri, Čipsis un Dullais, Imants Daksis, Fish Art, All Day Long, Doni Tondo, kā arī Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas džeza ansamblis.

Par ballīti pēc grupu koncertiem rūpēsies arī dīdžeji – piektdienā Toms Grēviņš, bet sestdienā Artis Dvarionas. Tāpat sestdienas pēcpusdienā Cēsu pils parkā sanākušos ļaudis izklaidēs Comedy Latvia dalībnieki.

Jau vēstīts, ka, tāpat kā iepriekš, arī šogad Fono Cēsis, sadarbojoties ar Cēsu Kultūras un Tūrisma centru, būs bezmaksas festivāls un skaļākais notikums Cēsis 811 svinību laikā.

Pasākums šādā formātā norisināsies ceturto gadu, turpinot kādreizējā mūzikas un sporta festivāla Fonofest tradīciju. Starp iepriekšējo gadu zināmākajiem māksliniekiem ierindojas tādas pašmāju apvienības kā Pērkons un Skyforger, kā arī britu folkroka zvaigzne Frenks Tērners.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko