Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bistro food box

Mūsu patērētāju sabiedrībā pat par naudu nevar visu nopirkt - Rīgā, piemēram, trūkst lēta, eksotiska džankfuda, tas ir, ātrā ēdiena. Brauciens uz svešām zemēm joprojām var sagādāt bērnišķus prieka izvirdumus jau tāpēc vien, ka tur var piepildīt vēderu ar, teiksim, labu kebabu. Kebabi, kas tiek servēti Rīgā, pārsvarā tādi ir tikai pro forma, bet ne garšas ziņā.

Varbūt tāpēc, ka tos gatavo iezemieši? Tādēļ, nejauši pamanījis libāniešu stila ātro virtuvi Food Box Dzirnavu ielā pie Antonijas ielas stūra, raudzījos uz to neticīgi. Nomaļa ieskrietuve blakus Dzirnavu ielas koka māju klusajam galam, kuras telpās vēl pavisam nesen bija mīlīga franču stila kafejnīca, taču tik īslaicīgi, ka tā nešķiet bijusi reāla. Kāpēc lai šī jaunā vieta būtu ilgtspējīgāka? Taču vērtējumā pārsteidzos. Jaukajā, gaišajā ieskrietuvē, kur apkalpo tās īpašnieki - latviete un, šķiet, austrumu izcelsmes vīrietis, dienas zupa no sarkanajām lēcām bija ļoti garda, garšvielu bija pietiekami, lai tās izgaršotu, bet ne par daudz. Kebabs todien bija jau beidzies - tā ka par to diemžēl nespēju neko pateikt, bet falafela - ceptas samaltu pupu/zirņu bumbiņas, bija viena no labākajām, kādu ir gadījies ēst. Pitas maize, ko pasniedza klāt, arī nebija no lielveikala plaukta. Food Box

ēdiens būs pa kabatai vairākumam rīdzinieku, un ir jauki, ka šajā spiedīgajā laikā kāds piedāvā ko tik pieejamu, nevis neķītri mēģina testēt, cik tad cilvēki gatavi maksāt. Ar šādu autentisku garšu un cenām Food Box pat varētu "uzsēdināt" vietējos uz austrumu uzkodām.

***

Bistro food box


Adrese un darba laiks: Dzirnavu iela 31-1a, 12-21, svētdienās slēgts

virtuve HHHH

interjers HHH

atmosfēra HHH

apkalpošana HHHHH

***

TV Izklaide ēda:


Sarkano lēcu zupa - Ls 1,30

Falafela - Ls 1,95

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko