Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Demija Mūra salauzto sirdi vēlas dziedēt ar Eštona Kačera naudu

Izskatās, ka aktrise Demija Mūra savas sirdssāpes nolēmusi kompensēt ar materiāliem labumiem – proti, šķiršanās prāvā aktrise pieprasījusi bijušajam dzīvesbiedram Eštonam Kačeram segt ne tikai tiesas izdevumus, bet arī sniegt viņai finansiālu atbalstu, atsaucoties uz tiesvedības dokumentiem vēsta ārzemju mediji.

Kā zināms, pērnā gada nogalē, kad apritēja gads kopš abu aktieru attiecību iziršanas, E.Kačers Losandželosas tiesā iesniedza oficiālu prasību šķirt viņa un D.Mūras laulību. D.Mūra toreiz nolēmusi aktieri pamest, jo viņš ticis pieķerts neuzticībā.

50 gadus vecā D.Mūra, kura savulaik bija precējusies ar aktieri Brūsu Vilisu, pagājušajā nedēļā iesniedza tiesā atbildi, pieprasot laulības šķiršanas rezultātā daļu no E.Kačera finansēm piešķirt viņai. E.Kačers savukārt tiesai nav lūdzis noraidīt D.Mūras prasību, viņš arī savai bijušajai dzīvesbiedrei nav izvirzījis nekādas finansiālas pretenzijas.

E.Kačera ienākumi pērn auguši par vismaz 24 miljoniem ASV dolāru, pateicoties lomai seriālā Two and a Half Man, informē portāls wenn.com. Jau ziņots, ka E.Kačers šobrīd satiekas ar aktrisi Milu Kunis, savukārt D.Mūrai kopš attiecību izjukšanas ar aktieri bijušas vairākas dēkas ar gados jaunākiem vīriešiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko