Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Dženiferai Lopezai un viņas bijušajam vīram - uz pusi jaunāki partneri

Bijušie laulātie – mūziķi Dženifera Lopeza un Marks Antonijs – ir īstenojuši īpatnēju partneru rokādi, pēc laulības šķiršanas sākot attiecības ar gados krietni jaunākiem partneriem, vēsta ārzemju mediji.

Ja 43 gadus vecās Dž.Lopezas draudzība ar 26 gadus veco dejotāju Kasperu Smārtu jau sen vairs nav noslēpums, tad tikai nupat atklātībā nākušas ziņas par M.Antonija jauno draudzeni, kas gadu skaita ziņā pārspēj pat K.Smārtu. Proti, M.Antonija jaunais sirdsāķītis ir 21 gadu vecā apģērbu veikalu tīkla Topshop īpašnieku atvase Kloja Grīna.

M.Antonijs un K.Grīna kopīgi manīti vairākos pasākumos, tostarp apmeklējot Disnejlendu ar M.Antonija un Dž.Lopezas piecgadīgajiem dvīņiem, ziņo izdevums Daily Mail. Tiek vēstīts, ka M.Antonijs un Klojas tēvs jau ilgus gadus bijuši labi pazīstami.

M.Antonijs un Dž.Lopeza apprecējās 2004.gadā. Pārim 2008.gadā pasaulē nāca dvīņi – Makss un Emme, taču 2011.gadā abi mūziķi nolēma katrs iet uz savu pusi. 2012.gadā M.Antonijs tiesā pieprasīja laulības šķiršanu.

Interesants ir fakts, ka 44 gadus vecais M.Antonijs ar K.Grīnu sāka satikties tikai mēnesi pēc šķiršanās no savas iepriekšējās draudzenes - 25 gadus vecās modeles Šanonas de Limas, ar kuru satikās gadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko